eindelijk op weg


BH 27

29-06-2015 03:25

Toen ik nog moest leren, leerden mijn meesters me de rechte hoek te maken het juiste te doen, de rechte lijn te trekken, te doen wat goed was. De ouderen gingen me voor ik maakte fouten , keek, luisterde leerde. Ik groeide op leerde van mijn fouten, opnieuw.............de meesters waren geduldig.

ik groeide op werd verstandiger, of niet.....ik zocht steeds meer mijn eigen weg, gezelligheid, mijn opvoeders leerden me een zijstapje te maken maar altijd op de juiste weg , het rechte pad, de rechte hoek terug te keren, te kappen aan mijn steen, mijn zijn , mijn ware ik te vervolmaken.

NU behoor ik tot de ouderen, de meesters en weet en voel dat hoewel de inzet blijft de rechte hoek te maken de juiste weg te gaan het leven vol zijstappen onvolmaaktheden en mijn geest nog steeds de gezelligheid zoekt, dat geen volmaaktheid in deze werkelijkheid bereikt zal worden. 

Er zullen vele terugkeren in het stof van mijn ware werkelijke ik zijn tot de ""werkelijke mens"" zal worden bereikt, welk slechts en begin zal zijn voor de volgende ronde van versterving en terugkeer van mijn werkelijke ik zal zijn. Tot hereniging van mijn ik met de goddelijke kern,oorsprong en doel zal plaatsvinden.

 

ik moet echt gaan slapen

blues is evrywhere( letterlijk)(howlin wolf momenteel)

 

liefde, vrede en kompassie zij met U 

we blijven geen leerling ........maar wel altijd leren.

 

han

—————

Terug