eindelijk op weg


bh 30

06-09-2015 09:18

We hebben weer eens geweldig geslapen,

bang als ik was (nu ik even geen wekker ter beschikking heb)me te verslapen, was het niet voor half drie eer ik in slaap dommelde , het kan ook later geweest zijn daar dat de laaTste tijd was die ik waarnam alvorens dwangmatig de ogen te sluiten waarbij het schier eindeloos leek alvorens ik de slaap leek te pakken....

 

Toch bleek ik te slapen want een kenmerk van slaap is wakker worden, ik werd wakker om 5 uur met een enorm vervelende bedplasbescherming waarmee ik naar het toilet sukkelde.Ik had enige minuten nodig voor het betrokken lichaamsdeeel de beschermende staat opgaf en me toeliet mijn urine met het (vanwege de prostaatproblemen) sukkelend straaltje en pompen als een bevrijding van zowel lichaam als urine me verliet.Ik voelde me met het gebruikelijke ongemakkelijke lichaam , brandende ogen en een draaiende maag , een gevoel herkennend van de eerste nachten van een nachtdienst tegen 4 uur 's morgens....

Enfin dan maar weer naar bed gesukkeld en proberen te slapen op hoop van zege tijdig wakker te zijn om naar de theosofische zondaglezing te gaan.

 

Vrijwel meteen viel ik in slaap uitgeput als mijn lichaam schijnbaar toch was na deze ellendige week van hoofdpijn , migraine maar vooral van , en dat is dan weer positief, goede maar hevige emoties.

 

Maar net vandaag besliste hier de rond mijn hennetjes scharrelende haan weer es te kraaien, iets wat hij al maanden niet meer gedaan heeft.

 

Resultaat weer wakker het was kwart voor 7 , ik hield het nog uit tot kwart na zeven en ben toen maar aan de slag gegaan, verbazingwekkend hoe druk je het nog hebt, heb weer het gevoel pas op de helft te zijn van alle klusjes die ik me voornam te doen alvorens op de moto naar Antwerpen te rijden.

 

I ben er klaar voor maar heb mijn koffie nog niet gedronken en mijn ontbijt (ouderwetse havermout pap) nog niet gegeten en de tijd dringt dus echt.

Enfin

vrede, harmonie, compassie en liefde u toegewenst op deze ongetwijfeld mooie maar drukke zondag

groetjes han

 

 

—————

Terug