eindelijk op weg


bh10

19-10-2014 07:03

De reis van het leven

 

het leven in deze werkelijkheid is een reis niet zomaar een weg af te leggen , een reis , een lange of een korte reis een reis met en bestemming die je al dan niet zelf gekozen hebt, zelf mag kiezen of zelf kunt kiezen, een reis met tussenstops, tijdelijke bestemmingen, ongewenste tussenstops, oponthoud, vertier.

 

Ook een reis die je samen gaat, niet de hele weg, niet altijd, gewenst of ongewenst.

Een reis over verschillende wegen, snelwegen,fietspaadjes,voetpaden, mooie schone wegen, rommelige vervuilde wegen, modderpaadjes.

Het leven in dit samenstel der dingen is een reis die je brengt waar je niet zou willen zijn, die je brengt op plaatsen waar je nooit zou willen zijn.

 

Je hebt mede reizigers soms trek je een poosje samen op soms kies je weer verschillende wegen op te gaan en soms komen de we verschillende wegen die je gaat weer samen en reis je samen weer een stukje verder.

 

Soms spreek je af in een wegrestaurant of een ander ontmoetingspunt, je besluit weer een poosje samen te gaan of je haalt gewoon wat herinneringen op aan het stuk dat je samen hebt afgelegd.

Op deze reis wordt je op sommige stukken gedragen en vooruitgeholpen door anderen, of je draagt en helpt anderen eens vooruit..

 

Waar moet dat heen hoe zal dat gaan....ik kan niet slapen , ik voel me niet goed, ik mijmer over de wegen die we gaan ik mijmer over mijn wegen , waar het me gebracht heeft hoe ik me erbij voel.

\

Keuzes in het leven zijn maar beperkt als je geen auto hebt kun je de snelweg niet nemen..

Ik ga een koffie drinken en zal het nog weleens meer over de reis hebben

 

ik weet het ook niet meer..

het ga U goed

vrede, liefde zij met U

ik vervolg mijn reis weer een korte stop op deze blog groeten Han

—————

Terug