eindelijk op weg


BH15

29-11-2014 22:25

Er is veel gebeurd sinds ik eindelijk eens een boek afgeschreven heb , het was niet zo'n goed boek maar het had een begin en een eind en een vrij uitgebreid middenstuk.

Nochtans is het woord “”boek “' wel veel gezegd in een behoorlijk formaat 66 bladzijden en in de kleine opweg””pocket 'uitgave nog geen 200 dus veel boek is het niet.

Bovendien buiten e proefdrukken is het nooit gekomen, de originele wordbestanden zijn verloren gegaan en het corrigeren is slechts met de hand in ouderwetse inkt verwerkt.

Wel is in die tekst (wat ik voor mijn gemak even boek noem...) de andere open manier van denken gekomen die kenmerkend is/was voor mij stoffelijk bestaan in deze werkelijkheid van dingen.

Nu ook staat mijn cognitie gelijk aan mijn intuïtie en zij beiden ten dienste van el;kaar en durf ik buiten de dogma's van het burgerlijk en door geïnstitutionaliseerde religies te denken en te handelen.

 

Ik zou zeggen hallelujah looft Jahweh als zou ik meer willen zegen hallelulu looft Lucifer.

 

Het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

vrede, liefde, menselijke warmte en compassie zij met u alle dagen van uw bestaan in deze werkelijkheid en ander werkelijkheden in deze carnatie en alle volgende

 

Ik houd van u


Han

—————

Terug