eindelijk op weg


bh22

12-12-2014 12:24

Het blijkt via de ns zeer moeilijk om ( wat alleen nog via internet mogelijk is) een kortingskaart aan te vragen nadat ik gepoogd had verschillende foto s op te laden die geweigerd werden , achteraf gezien omdat het bestand “”te klein”' was (28 tot 32 kb terwijl men minimaal 50 kb vraagt) maakte ik pasfoto en en ging er mee naar het station, na ruim 45 minuten aanschuiven werd ik afgescheept met een kaartje en een nummer te bellen.

Op internet geprobeerd een klacht in te dienen, men verbond mij met iets wat duidelijk een machine was die bij herhaling niet begreep wat ik vertelde en besloot een e mail voor me naar de klachten dienst te sturen een normaal telefoon nummer werd niet herkend toen ik echter mijn gewoon korte Belgische nummer zonder 0032 invoerde herkende die machine hetr wel.

 

Nu blijkt het zelfs niet mogelijk om met een Belgisch adres een kaart aan te vragen, klantvriendelijkheid ten top, nou ja dadelijk fat nummer maar eens bellen....ik zou ze3ggen heeft iemand misschien een goedkope auto voor me te koop openbaar vervoer en dan vooral het Nederlandse blijkt dus echt op alle fronten van een klant onvriendelijkheid en onbetrouwbaarheid ….ach wat meer te zeggen ….veel tijd aan verloren....

han

 

 

 

Geachte heer Johannes,

 

Hartelijk dank voor uw e-mail.

Graag reageer ik op de kritiek die u uit op onze dienstverlening.

Het spijt me dat u geen prettige ervaring met ons bedrijf heeft opgedaan. Mijn excuses hiervoor. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij uw signaal serieus oppakken. Ervaringen van reizigers zijn erg belangrijk voor een optimale dienstverlening. Ook uw signaal is aanleiding om nog eens kritisch naar onze service te kijken en zo nodig maatregelen te treffen. Wij danken u voor de moeite om uw ervaring aan ons door te geven.

U geeft aan een abonnement te willen bestellen.

Dit kunt u doen via onze website www.ns.nl of per telefoon. Wanneer u dit telefonisch wilt doen dient u eerst een Persoonlijke OV-chipkaart te bestellen via de Klantenservice OV-chipkaart. U kunt de Klantenservice OV-chipkaart bereiken via 0900 - 0980 (0,50 per gesprek).

Wanneer u online een OV-chipkaart met NS abonnement wilt aanvragen raad ik u aan dit te doen via www.ns.nl. U heeft hiervoor eerst wel een Nederlands adres nodig van familie of vrienden in Nederland, omdat de OV-chipkaart alleen gestuurd kan worden naar een adres in Nederland. Daarna kunt u uw adresgegevens weer wijzigen.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Onze Klantenservice is bereikbaar op 030-7515155 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Lieneke Bouma
Operationeel Manager Klantenservice

 
{SrvReqNo:[7000078822]}

Beste, dank voor uw  email welke dus slechts enigszins mijn vraag beantwoord,
ik zal het nummer bellen en kijken wat er gebeurt,
per internet aanvragen blijkt een onoverkomelijk avontuur, geweigerde foto s omdat het bestand te klein?? is etc.
het is zeer on klantvriendelijk om na een 45 minuten aangeschoven te hebben een kaartje in de je hand geduwd te krijgen een nummer te bellen ook het contact via de zgn chat vragen beantwoorden op internet verloopt zeer frustreren daar de machine zelfs geen in normale setting gegeven (10 nummer) telefoonnummer herkend.

vreselijk vervelend allemaal en ik denk dat de ns Niet naar oplossingen zoekt en zo vele mensen die geen internet,computer en nu zelfs computer cam of scanner hebben uit de boot doen vallen, en meestal zijn dat de ouderen en de zwakkeren in de samenleving ..

SCHANDE!!
han roeffen

—————

Terug