eindelijk op weg


bh7

11-10-2014 12:17

B en H , H en B , hebben leren kennen is een steeds doorgaande bron van vreugde geworden in mijn leven met B kan ik zo gewoon de dagelijkse beslommeringen delen en in hem de herkenning van een zekere zorg in voor het dagelijks bestaan, naders dan met H die alles en iedereen positief bekijkt als door een voor hem zeker toepasselijk altijd roze brilletje, H die de werkelijkheid met bijna kinderlijke onbezonnenheid en onbezorgdheid lijkt te benaderen en vreugdevol ,vrolijk en vooral vrij door deze werkelijkheid danst.

 

Zij zijn mensen die me inspireren, die functioneren als een soort harnas van vriendelijkheid in mijn leven om als een soort harnas van vriendschap en levenslust mij verdedigen tegen mijn vijanden die telkens proberen met lansen, zwaarden en knotsen van onvriendelijkheid mijn dood in deze werkelijkheid te verwerkelijken.

 

Elkle ontmoeting met hen is een feest en elk gesprek maakt adt ik me weer stukken beter voel , geliefd en dat ik er mag zijn.....

ik besef me wel dat we geheel verschillende mensen zijn terwijl schijnbaar of het ook daadwerkelijk zo is voor hen de verwezenlijking van spiritualiteit en geluk in de materie zit gegrond, lijkt dat bij ij toch anders te zijn maar maar is het spirituele altijd datgene wat in daad en woord de materie zal overstijgen en van de ene naar de ander werkelijkheid kan vloeiend overgaan of zelfs in meerdere werkelijkheden kan vertoeven,.

Het is voor mij zelfs de vraag of er bij B en H wel verschillende werkelijkheden en samenstelsels zijn zoals voor mij zo nadrukkelijk evident schijnt te zijn..

 

Dit is wel het meest zweverige en verdwaasde wat ik de laatste tijd heb geschreven , op geen enkele manier voel ik me instaat datgene wat aan gedachten en ideeën in mij leeft en heerst naar buiten te laten komen laat staan te vertalen voor U mijn beste lezer..

Enfin het was wel plezier het te proberen , de weg te gaan

en is dat niet in ieder geval voor mij wel de ware vorm van spiritualiteit....de weg gaan

 

het gaat U goed, liefde zij met u

liefde is in mij

levenslust leven moge in mij en iedere mens altijd keer op keer opnieuw en opnieuw ontwaken

laten we als Phoenixen zijn elke keer herrijzend uit de asse

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan.

groeten Han

—————

Terug