eindelijk op weg


meer 42

25-09-2013 21:14

Druk drukker drukst

 

ik heb altijd de nijging om me zelf voorbij te hollen, als ik zo wat een minder drukke periode meemaak vergeet ik altijd wat zo los nog op me af kan komen en om me niet te vervelen en bang voor depressie ga ik mezelf allemaal bezigheidjes aanmeten.

 

Ik loop dan zo van renbaan naar renbaan van circuit naar circuit mezelf op te werpen als iemand die weinig te doen heeft tijd genoeg en altijd bereid te helpen.

 

Ik strooi mijn brood uit over het water en langzaam aan begin ik zo van hengel naar hengel te lopen om te kijken of het niet bijten wil

 

zoals de afgelopen periode en dan vind ik mezelf wat bezigheden en hier en daar begin ik zo een parcoursje te lopen, eerder toegezegde gezamenlijke parcoursjes beginnen ook eens te vragen of ik hen niet met mij aanwezigheid wil verblijden.

 

Met het idee in het achterhoofd tijd en energie genoeg te hebben vergeet ik goed te plannen , de vissen genoeg getriggerd door het uitgestrooide brood bijten volop ik ren van hengel naar hengel van parcours naar circuit en via het ene parcours via de hengels weer naar het volgende circuit.

 

Hey wie kom ik daar weer tegen …...??? wie?? oh ik ben hetzelf ...ik ben mezelf weer eens voorbijgelopen.

 

Maar toch ik blog

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

Thailand wacht

saiyokyai ik kom eraan!!!!

 

han

—————

Terug