eindelijk op weg


meer 47

28-09-2013 22:45

Link links link

 

Links van me ligt “” quest braintainement psychologie”” voor me staat de tv op pauze (alles kan tegenwoordig en kun je de reclame gewoon “doorspoelen”) rechts een enorme puinhoop , rommel door het hele huis en zelf ben ik licht aangeschoten, want hoewel ik geen bollekes ben gaan drinken ben ik thuis aan de wiskie , de türinger , kaas en cervelaat gegaan, avondeten is er weer bij ingeschoten.

Zie daar het toneel waaronder ik deze blog schrijf.

Mijn dyslexie is zeer manifest omdat ik nu zeer vaak verkeerd om typ woorden verkeerd bouw etc. etc. maar gelukkig is er weer de spellingscontrole

 

 

waarom ik nu schrijf is omdat ik de wereld wil laten weten dat ik een hele een groet hekel en wel een hartsgrondige hekel aan wassen heb en het zo lang mogelijk uitstel......wassen wordt zo een marathon en ik krijg er nog meer hekel aan.

Ik zit nu in zo'n marathon en heb net twintig of zo onderbroeken van de wasmachine naar de droger geladen. Gelukkig heb ik gedrild door mijn eerste vrouw moeder van mijn twee oudste kinderen geleerd hoe dat zo goed mogelijk men zo efficiënt mogelijk te doen zodat strijken overbodig is.....en gelukkig maar want tijd om te strijken heb ik niet hoewel ik dat juist erg graag doe.

 

Zo heb ik een hekel aan afwassen dus spaar ik dat zoveel mogelijk op, maar vindt afdrogen wel weer leuk maar uit hygiënische aard is het beter niet af te drogen maar de afwas lucht te laten drogen,,,,,,omdat ik echter zo'n hekel aan afwassen heb is de afwas zo groot dat ik gelukkig tussen door wel af moet drogen.

 

De was is echter veel te groot om te strijken dus doe ik daarmee waar ik wel weer een hekel aan heb opvouwen direct uit de droger middels de door mijn eerste vrouw aangeleerde technieken.

Zo dat was het weer even

 

het zal me elke dag na elke was weer beter en beter gaan

en ik heb weer twintig onderbroeken schoon en kan fdus weer twintig dagen vooruit, want een onderbroek a day keeps de dokter away

doeg dag salukes Han.

—————

Terug