eindelijk op weg


blog 81

02-09-2013 00:30

Vandaag viel me op

 

Vandaag viel me het meest op dat je jezelf en de wereld het Beste leert kennen aan het eind van je leven

Vanzelfsprekend??

ja zal men zeggen maar staat het niet haaks op de intuïtie die je als kind vanzelfsprekend bezit en gaandeweg je leven steeds meer kwijtraakt??

of is het zo dat je gaande weg je leven meer op je intuïtie leert vertrouwen

 

Vandaag viel me op dat van de allerbelangrijkste mensen in mijn leven en dan echt de alleraller belangrijkste mensen mijn vader en mijn peetmoeder tevens grootmoeder zij mij de laatste dag of de voorlaatste dag nog dingen vertelden en inzichten gaven die ze me nooit van te voren nooit gezegd hadden

mijn vader waar ik altijd een zekere angst voor gehad HAD OMDAt HIJ ZICH ZO ENORM STERK EN krachtig opstelde stelde zich kwetsbaar op mijn oma vertelde mij dingen over het leven over de intuïtie/relatie/gevoelens tussen ouder en kind.

 

Hoe ik hierop kwam?? door deze rare zondag waar ik voor het eerst miojn huis/thuis celebreerde en ik gebruik bewust deze term zoals ik meestal bewusdt allerlei termen gebruikt.

Enfin het is nog banaler …..mijn zelfkennis door alcoholgebruik

ik wordt razendsnel dronken van bier en anisette, medium snel dronken van wijn en psv en bijna niet dronken van cognac armagnac of wiskie??? vreemd hè

 

en ik reken dat allemaal terwijl ik wel dezelfde alcoholhoeveelheid omgerekend in pure alcohol naar binnen krijg

Wat is dat weet iemand dat kan iemand dat verklaren??

zelfsuggestie???

nou ja

Het gaat me elke dag in alle opzichten beter en beter

 

Han

—————

Terug