eindelijk op weg


blog 83

04-09-2013 18:12

Lees dit niet

 

Eigenlijk zegt mijn gevoel nu U aan te raden dit niet te lezen.

Iz zit hier namelijk alleen uit een of ander raar plichtsgevoel achter mijn pc om de blog te schrijven.

 

Het fenomeen vrij naar mijn zoon jan “”blogvermijdend gedrag”” doet zich voor.

Van alles als ik maar niet achter de blog moet, al;s ik maar niet naar mezelf al dan niet serieus, met een lach of een traan of vol zelfspot moet kijken.

De boodschap naar mezelf toe kijk vandaag vooral niet naar jezelf.

Rol nog eens door de modder van je onopgeruimde huis, maak nog eens wat extra modder, wentel je in al dan niet door chemicaliën opgewekte slaap, wentel tot je niet weet waarin je verder nog dieper kunt wentelen.

 

Maandag op dinsdag nacht werd ik wakker met een stekende hoofdpijn en vol vrolijke lichtflitsen in de restanten van beelden die andere werkelijkheden op mijn netvlies achterlieten.

 

Volgestopt met medicatie viel ik nog in een roesje tot ongeveer negen uur waarna ik van lamlendigheid de wekker nog eens tot tien uur elkke tien minuten af liet lopen.

Na nog een handje of zo paracetamol en andere chemische stoffen met een slok cola op had weggespoeld op weg naar de hogeschool.

Intake gesprek......erg goed maar waarom geen orto?? goed overgehaald tot directe inschrijving,........een uur of twee later en ondertussen zag ik al weer letterlijk dubbel ,schoten de donderslagen DOOR MIJN HOOFD en dreigde een tekort of wellicht overdosis aan chemicaliën in mijn lichaam me onderuit te doen gaan.

Enfin doorbijten ,volhouden riep mijn innerlijke stem me toe dadelijk zit je op de motor en zal het el weer beter gaan frisse autouitlaatgassenlucht Enzo.

 

Hoe wilt U betalen??? Betalen?? ik dacht dat de vadb dit ging betalen..... nou ja dan maar ineens....wat zoveel....nou ja we zien wel....

Gepakt met roosters en papieren een inschrijving en drie rekeningen op weg dan maar weer naar huis...........nu ben ik ook nog misselijk. Volgende afspraak afzeggen dan maar.........thuis maar weer chemie in mijn lichaam duwen....

 

vooruit probeer te slapen....vervoer naar de cursus regelen, zo n praktische cursus is altijd leuk bovendien ontmoet je er leuke mensen.....kon gelukkig met iemand meerijden

Na het metselen nog iets gegeten en vooral gedronken, dronken ging ik weer naar huis Guy, mijn vriendelijke chauffeur overladend met een spraak overval thuis nog wat geflauwekuld aan de pc op internet...maar het gaat goed...ik voelde me weer prima. Directe goede energie doe je op van zowat praktische ontspannende arbeid niets moeilijks gewoon recht metsen met passe, winkelhaak en schietlood. Lekker eten niets moeilijks brood met vidé....... en lekker simpele witte wijn.

 

 

Het is goed en dan vandaag de vogel die me constant in de tenen zit te pikken, taai stokbrood eten koffiedrinken en zo wat blogvermijdend gedrag vertonen

zo genoeg gezaagd,, zagen is niet goed ik wil metser worden geen timmerman, zou waarschijnlijk toch teveel op de duimen timmeren.

 

Het gaat me goed het gaat me beter alweer een blogkilometer

 

Het zal me in alle opzichten elke dag steeds beter en beter gaan

 

Han

—————

Terug