eindelijk op weg


blog 86

05-09-2013 11:01

Goede net nog morgen blogvrienden

zo de symbolische kop is er af

in het positieve wel te verstaan

 

Het is warm, te warm en hoewel het nog geen elf uur is toch al bijna bloedheet in mijn appartementje, mijn vogel maakt veel lawaai, hij wil aandacht en het zweet loopt over mijn gezicht.

Moekje , de vogel dus , zal zo zelf wel komen om op mijn blote voet te gaan zitten en aan mijn teennagels te pikken, teennagel is dan soort surrogaat soortgenoot.

 

Na mijn verlof zal ik wel een maatje gaan halen voor hem.

 

Het was een rusteloze nacht en i.p.v. ertegen te vechten ben ik er maar uit gegaan, voor het eerst doelbewust iets op iemand anders facebook geplaatst( niet intentioneel lukte voorheen al aardig) en veel geschreven, bewust met pen en inkt, dat is normaal wat rustgevender.

Echter niet nu grote hanenpoten verschenen op het voorheen lege vel papier en ik schreef toch met zeker gejaagdheid zoals ik op een pc ook kan doen......

 

Mijn lerares typen zei altijd al niet zo hard niet zo kwaad de machine kan er niks aan doen, mijn zoon zei altijd al dat je aan het lawaai kon merken dat ik het nog op een echte mechanische machine heb geleerd.

Ik heb het druk en blijf het druk hebben, vreemd voor iemand zonder werk, het lijkt wel of ik constant niet toe kom aan de dingen die ik allemaal plan en in mijn hoofd heb, gelukkig maar de wereld zou volstrekt veranderd zijn als ik aan al mijn plannen toekom......het vereist wel eerst de tien mljoenn winnen in de loterij , maar ik ben er dan ook van overtuigd dat dat ooit gaat gebeuren......en druk.....dan krijg ik het pas druk.

 

Nou a een rusteloze nacht dus tegen vijf uur viel ik pas in slaap om vanaf zeven uur weer half wakker in en uit bed te gaan.

Het repititoir in en uit bed gaan komt omdat ik zo 's-morgens maar telkens kleine beetjes vocht in het toilet/de wc achter;laat en er dus herhaaldelijk naar toe moet.

Enfin verder hoef ik praktisch niet meer overdag.

Zo de kop is er af dadelijk komt Martijn …...fijn!! en vanmiddag naar de club......de 50 plus club van de vdab.

Wel nog even stofzuigen als ik eraan toe kom eerst eten)zeggen ze in Oosterhout'')

het gaat me in alle opzichten elke dag steeds beter en beter

Han

 

—————

Terug