eindelijk op weg


blog 87

07-09-2013 03:55

Het is nacht

 

Het is nacht, stikdonkere nacht, de rovers zaten rond het vuur, de roverhoofdman stond op en vertelde.......ohhhh excusez moi verkeerd verhaal....

 

Het is nacht en ik kan weer es niet slapen, dagen achter me die me bijna weer de moed in het leven lieten verliezen....goddank...daar is de schenker alles goeds die me deze dagen een enorm goed humeur en schonk en me geen moment de goede hoop lieten verliezen.

Maar goed het is nacht, aanvankelijk viel ik in slaap terwijl ik nog luisterde naar de bbc documentaire over het ontstaan van Jeruzalem.......kijken deed me teveel pijn aan de ogen........luisterend viel ik in slaap om 2 uur later wakker te worden van de aandrang water via het ondermanbuiselijk systeem mijn lichaam te laten verlaten.

 

Ja en dan ben je wakker, allerlei migraine geeft me toch al zovele plaagstootjes deze dagen en besloot m het donker van de nacht en het heldere beeld van “”de binnenkant van mijn ogen””(vrij naar Bassie)met een vuurwerk van lichteffecten elk verblijf in andere veelal dromerige werkelijkheden onmogelijk te maken.

 

En nu zit ik hier dan,,,,,morgen toelatingsexamen voor de hogeschool en vroeg op.....zal ik nog wel gaan slapen?? de migraine giert door mijn lijf een misselijkheid doet zich bij me voor en ik vraag me af of ik het wel ga redden.....maar ja we weten het wel natuurlijk redden we het....we maken gedeeltelijk onze eigen werkelijkheid, samen maken we deze wereld en de alomtegenwoordige voorzienigheid van de schenker alle goeds doet de rest.

 

Ik ben moe, niet slecht gezind heb alle hoop voor de toekomst en het zal me in alle opzichten steeds beter gaan.....ik ga een slokje fruit(sinasappel)sap nemen en mijn warme zweterige bedje weer in zal de docu nog eens opzetten.

 

Het gaat me goed...

Han

—————

Terug