eindelijk op weg


log 53

30-06-2013 18:37

Vaste gewoontes, accessoires en mooie vrouwen.

 

Nadat ik vannacht na vijven eindelijk besloot een poging te doen te gaan slapen heb ik de volgende vijf uren doorgebracht met de volgende routine:

1;als een bok in slaap vallen

2wakker worden, koud hebben en naar de wc willen

3naar de wc gaan en weer als een blok in slaap te allen.

Deze routine heb ik dus een 5uur lang volgehouden met elke 50 a 60 minuten wakker worden, na de zevende keer besloot ik maar wat met de moekie te gaan spelen en weer wat te gaan opruimen.

 

Nou ja opruimen het werd een chaos,een steeds grotere wanorde ontstond rondom me me, ik werd er wat onrustig van.

 

Ik besloot het maar wat van me af te zetten en me aan de zondagse routine te gaan houden.

Dus rotzooi om me heen negerend ging ik aan het ontbijt, scheren doesjen en ja het is zondag vaste gewoonte naar de vogeltjes markt.

 

Toen ik besloten had welke uitgaven ik deze keer daar zou gaan doen besloot ik het benodigde geld ( twintig euro) daar voor te pinnen.

Helaas pindakaas op beide kaarten geen cent meer voorradig dus ,maar op de B routine overgeschakeld, window shoppen en mensen kijken.

 

Al mijmerend liep ik zo eerst over de markt en met het sluiten van de markt de stad door, het viel me op dat de meeste winkels nu wel; open waren,maar druk ….druk!!

 

Ik bedacht mezelf hoe ik aan zo n vaste gewoonte hecht , zo weten wat je gaat doen hoe het er ongeveer uit gaat zien , genieten van de wisselende details of terugkerende routines.

Ook hoe ik houd van accessoires bij me zoals hoedje en zonnebril of in de winter muts/baret/vilten hoed.

De zonnebril voorkomt mijn hoofdpijn het hoedje houd me in de schaduw en in de winter mijn hoofd lekker warm.

Soms ben ik te verlegen het te dragen omdat ik denk zo opzien te baren (onzin natuurlijk!).Meestal verslijt ik ook veel van die accessoires,ik laat ze ergens liggen , ga op mijn bril zitten of vergeet ze gewoon van huis mee te nemen.

 

Ach ja zo wandel ik dan op zo een mooi zomer zondag kijk en geniet van de markt kooplui, de bezige mensen en de mooie vrouwen,,,,,,,de kop van de week en van de zondag is er weer af.

 

Het zal mij in alle opzichten steeds beter en veter gaan

 

han

—————

Terug