eindelijk op weg


log 54

30-06-2013 18:48

Hoera ik lig voor op schema!!!

Elk nadeel hep zun voordeel( Cruiff)

Er is geen ying zonder yang

 

 

Ja hoera ik lig voor op schema, niet op mijn schema van de dagelijkse beslommeringen, nee op mijn eigen schema mijn leven weer in rustiger vaarwater te brengen.

 

Het was mijn plan hier in Antwerpen voorlopig te gaan wonen , vervolgens op het gemak een paar maanden naar Thailand te gaan aan mijn project te werken om pas daarna mijn spullen uit te gaan zoeken , echt in te gaan richten.

 

Door de druk der omstandigheden ben ik echter al een heel eind verder en zal ik denkelijk voor Thailand al in gericht en uitgezocht zijn om dan na Thailand aan de verwijdering van overtollige ballast en herfinanciering van mijn nederig bestaan toe te komen.

 

En alhoewel de dagelijkse werkelijkheid achterloopt ben ik met de overhuis al een heel eind en de inrichting is bijna voltooid en er wordt al een begin gemaakt met de verwijdering van overtollige ballast.

 

Wel komen er nog steeds aangetekenden binnen en loop ik nog steeds achter met allerlei betalingen en wordt het erg twijfelachtig of ook dit jaar met de boot gevaren gaat worden.

 

Maar ja ik denk dus ik ben

je gaat het allemaal wel begrijpen Dannie

nu de groeten maar weer

Han

—————

Terug