eindelijk op weg


log 60

04-07-2013 20:00

Pyjamadag,

 

vandaag wilde ik een pyjamadag houden, nu zult u zeggen dat is toch iets voor kinderen??

 

Nou ja het past wel een beetje bij de cirkels in het leven dacht ik.

Ja het is iets om het kind in mij ( dank Mayapati!) te trakteren.

 

Zo dus vandaag een pyjamadag , ik was dat al lang van plan maar altijd komt er iets tussen waardoor ik genoodzaakt ben me in ieder geval gedeeltelijk naar de buitenwereld te begeven.

 

Pyjamadag,caven, afzonderen, excentriek zijn, ja eigenlijk vind ik het wel een beetje bij de geheime ik die ik ben passen.

Pyjamadag nou zullen de intimi zeggen je draagt toch geen pyjama, loop je dan de hele dag naakt of in je onderbroek rond ??? nou lieve mensen ik draag dan mijn sarong/omslagdoek met overhemdje, voor de buitenwereld loop ik er dan weliswaar bijzonder maar gekleed bij.

 

Toen ik vorig jaar in het ziekenhuis was ,was er de regel dat men aangekleed aan het ontbijt moest verschijnen, elke dag ging ik er slechts gekleed in sarong ,t shirt en teenslippers naar toe. Echter op een dag, ik was wellicht aan de beterende hand, besloot ik dat het toch te naakt was dus trok ik onderbroek, joggingbroek, t shirt en badjas aan om prompt teruggestuurd te worden.....men mag niet in nachtkleding aan het ontbijt verschijnen , vlug badjas en broek uit sarong aan en het was allemaal weer goed.

 

Goed pyjamadag dus, maar ook vandaag gaat dat weer niet door ik zal zo dadelijk jogging broek i.p.v. sarong aantrekken om na de keuken gepoetst te hebben de vuilnis buiten ted zetten, anders moet ik morgen te vroeg wakker worden om de vuilnis buiten te zetten

pyjamadag

maar tussen woord en daad of tussen wens en daad, gedachte en daad liggen conventies in de weg en praktische bezwaren

het ga jullie allemaal goed tot morgen

 

Han

—————

Terug