eindelijk op weg


log 63

09-07-2013 18:59

Het zijn warme dagen

 

Het zijn zeer warme dagen, bloedheet zouden kinderen zeggen, maar aangezien de temperatuur van ons bloed ongeveer 37 graden is haalt it dat net niet.

 

Op sommige plekken natuurlijk wel en als ik niet oppas kan het in mij flatje zo lelijk oplopen.

 

Maar goed het is al dagen lang droog en een goede 32 graden, het is vakantie tijd dus rustig.

In de tsad is het barstensvol, rondleidingen koetsen toeren en alles wat Antwerpen aan zijn toeristen aanbied.

 

Bovendien is het uitverkoop.

 

Ik woon aan de rand van het centrum, net een buitenwijk maar ook te stappen naar het centrum, de wijk loopt leeg, mensen ontvluchten de hitte en gaan naar de verkoelde warenhuizen op koopjes jacht, kiezen een terrasje in de stad om toeristen te kijken of gaan naar 1 van de kunstmatig aangelegde starnaden al dan niet met zwemwater aan de schelde.

 

Er is midden op der dag geen fiets meer te krijgen van de velo fietsen en s avonds is er geen fiets meer weg te zetten en moet je dus terug richting stad om je fiets te parkeren in de daarvoor gereedstaande speciale rekken.

 

Ik sukkel mee, met alle bezigheden mee en de 50 plus cursus laveer ik tussen de piekuren in zorg dat ik veel ijs in huis heb en probeer voldoende te drinken.

Gisteren mijn woonkamer gepoetst daar is geen beginnen aan met deze hitte en vandaag een mengwollen broek gescoord bij de c&a voor 4,50 een maat te groot maar heb er zelf bandplooien in gemaakt en nu is tie perfect.

 

Een nieuwe zwembroek met nadruk op broek maat 3xl en we kunnen er weer tegen.

 

Heb vandaag ook de Albert Hein hier in Antwerpen ontdekt......DUBBELVLA!!!!! en zo meer van die typisch Nederlandse dingen

 

het gaat goed....nog een paar dingen , mijn boot weer varend krijgen , de boot verder afbetalen en de motor registeren en verzekeren, de schulden van Mook afbetalen en de restanten van mijn schulden en alles is weer in orde!!!

 

 

het gaat me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter

 

de groeten uit Antwerpen

 

 

Han

—————

Terug