eindelijk op weg


meer 41

24-09-2013 10:36

Droefheid/blijheid

treurnis/vreugde

geen opluchting.

 

Het waren heerlijke dagen,,,,,eerst met mijn moeder, lekker gekaart, gegeten , plezier gehad en natuurlijk de standaard preek aangehoord.

 

Daarna met de hogeschoolexcursie/werkbezoek...heerlijk, vooral de gesprekken de ontmoetingen..ik geniet er van.

 

Tussen door veel treurnis, mijn vrouw laat definitief weten niet naar me toe te komen, ze is bang......

Ik weet niet wat me het mest verdriet....dat een vrouw bang van je is of dat ze niet terugkomt.

Ik weet dat ik me soms hard uit mijn woorden scherp en onvoldoende zorgvuldig gekozen, maart als men naar me kijkt en me beleeft.....kijkt naar wat ik doe ziet men toch wat een enorm watje ik eigenlijk ben die alles wegschenkt voor een vriendelijk woord en een blijde lach.

 

Ach ja liefde/verliefdheid/partnership.

Vandaag met mijn zoon op stap een motorritje, wat een geweldige vent is dat toch geworden en mijn dochter ook,alles wat belangrijk is voor me is verinnerlijkt in het leven van die kids....heerlijk …..was ik toch een redelijke opvoeder, ook een aantal van de pleegkinderen die ik onder mijn hoede had zijn zeer goed “”terecht”” gekomen.

 

Ach ja blijheid, vreeugde over wat er is wat ik heb en hoe boeiend mijn leven was, anderszins ben ik het toch wel een beetje beu...ik zou graag naar een andere werkelijkheid over villen gaan..

Welke taken welke opdrachten wat is er nog te doen voor me.....

Ik lijk alleen maar te leven voor het najagen van mijn eigen genot en eer, niets te diene, te offeren...dingen die ik altijd zo graag leek te doen.

 

Studeren geeft me veel voldoening, de bollekes ook maar daar ontbreekt het geld voor door de studie.

 

Hoe lang kan ik de studie nog betalen, als er geen mensne bijspringen lukt het nu al niet.

Toch weet ik het is goed dat mijn vrouw niet bij me is, het heropende mijn leven, toch mis ik haar enorm, ze was grootdeels mijn leven. Het gaat zoals het gaat,overtuigt als ik ben van het bestaan van meerdert parallelle werkelijkheden, weet ik ook dat je klaar moet komen met de werkelijkheid waarin je leeft,of de werkelijkheid waarin je vastgehouden of vastgezogen schijn te zijn.

 

Ik ervaar flarden van andere werkelijkheden....droom of werkelijkheid.....geweldig!of het begin van een langdurig psychiatrisch “”ziekte proces””

 

Eigenlijk ben ik een puur bdsm figuur, ik wil geleid worden, me overgeven,,,,en telkens voel ik me weer gedwongen te meesteren terwijl het niet mijn natuurlijke rol lijkt

 

 

mijmeringen

gedachten

ik weet het op dit moment niet

angst en vertwijfeling slaan toe....

maar het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

Methode Couhé ook nu nog actueel,,,,,,,ik ontmoet bijna geen nieuwe gedachten het is het herkauwen van oude gedachten en ideeën,,,ook in de filosofie vooral niks nieuws niks anders dan ooit was geweest,,,,het wordt tijd voorde ontdekking van andere werkelijkheden, de ontmoeting met ander levend””intelligent”” buitenaards leven of de ontmoeting met onze Meester die ons als een kunstmatig mierennest in een aquarium/terrarium op zun slaapkamertje houd

 

het gaat U allen goed

Mijn gedachten zijn vooral bij Bart alle barten trouwens die ik ken wiens stappen in deze vergankelijkheid even wat moeilijker zijn.

En natuurlijk bij mook die ik mis en waarvan ik weet dat zij het ook moeilijk heeft.

Ach het gaat goed, ik leef in deze werkelijkheid,

ik denk dus ik bestaan

ik voel ervaar tast en mijn hersenen verwerken het als de realiteit.

Genoeg gezaagd

de groeten uit België

 

Han

 

—————

Terug