eindelijk op weg


meer 50

29-09-2013 13:46

Vanaf de eerste beleving

(voor iemand speciaal)

 

Vanaf de eerste beleving dat ik je miste zijn de jaren zonder jouw geenszins een kwelling geweest of van verdiet.

Eerder doordat er telkens een langere tijd van zeker gemis was een opgebouwde vreugde van het elkaar weerzien.

 

Wel is er telkens de treurnis als een ontmoeting niet door kan/kon gaan, een ondertoon van gemis het ervaren van de leegte op dat moment niet met je diepste soulmate in aanraking te kunnen komen.

Wie of wat je bent weet ik niet , zal ik misschien wel nooit weten , wel dat we gedeeltelijk hetzelfde magische DNA met ons meevoeren wel zo wie zo al een verwonderde verbintenis geeft.

 

We zijn familie, gelijken en broeders in het zoeken naar spiritualiteit en het zoeken en verwerkelijken van een nieuwe wereldorde. Grote woorden die meer bij jouw dan bij mij passen.

Grote gedachten die meer bij mij als bij jou passen, in ons gesprek de ontmoeting waarbij de woorden de gedachten elkaar raken en onze zielen even versmelten in het lichamelijk en geestelijk samen zijn.

 

We deden/doen niet zoveel samen en het meest bevredigende is nog gewoon “”hanging out together”” samen hangjongeren spelen door door de stad te zwalken , winkels te bekijken de sleghte te bezoeken en een voorzichtig terrasje te pikken.

 

Ik besefte het voor het eerst toen ik van je vader hoorde dat je er niet meer woonde en ik teleurgesteld verder ging.

We zijn nu bijna vijf en dertig jaar verder, onze beide leven s kregen de unieke wending van nageslacht,,,iets wat we beide nooit verwacht hadden maar beiden wel in elkaar herkenden.

We zijn broeders naar lichaam ziel en geest .

Geliefde vriend, broeder,zielsverwant ik houd van U en wens U het allerbeste en kijk telkens weer uit naar een kort samen zijn van woord, gedachte, gebaar maar vooral van innige aanraking:de omhelzing de kus

 

in gedachten soms (niet altijd) maar verder altijd verbonden

 

Han

—————

Terug