eindelijk op weg


meer 59

06-10-2013 18:33

Een vreemde maar boeiende dag.

 

Een vreemde maar boeiende dag, geen steek verder in de wanorde van mijn huis maar wel weer wat rustiger.

Er moet nog veel geregeld worden, financieel zaken op orde brengen hier en daar wat geld los krijgen, betalingsregelingen treffen etc.

Het appartementje verder opruimen en schoonmaken, onderwijl drie modules halen en voorbereiden op Thailand.

Ach ja er moet nog veel water naar de zee voor 22 oktober.

 

Maar ja vandaag dus...vroeg opgestaan geblogd, gegeten muesli met fromage blanc en dan der stad maar in....vogeltjes markt horloges laten repareren, kijken of er een Kruidvat open is...nee dus jammer...doorlopen naar de groenplaats.......EEN BOLLEKE......zo lang daar niet meer geweest dat ze me niet meer kennen wordt me eerst een cola gebracht daarna moet ik meteen afrekenen, er ineens maar twee afgerekend had ik er één tegoed!!

 

 

Het shalom festival georganiseerd door “”evangelische christenen”” en joodse organisaties om het bestaan van Israël te promoten.

Ik heb er gemengde gevoelens bij, evangelische joden die samen werken met joden , het bestaan van Israël promoten maar tegelijkertijd zichzelf onderhand als het uitgekozen volk beschouwen...... ach ja gemengde gevoelens maar leuke muziek vooral van de joodse koren, de gospel muziek vond ik hoewel kwalitatief beter niet zo op z'n plaats voor een Israël promotie....dan naar huis

 

Fiets weggezet laatste straatje tot aan huis stappen en wat gebeurt daar veel lawaai, muziek?? een wegafzetting door de politie een poort neergezet met joodse symbolen voor een huis, joodse kinderen met fakkels?? zou het iets met het shalom festival te maken hebben??

 

 

nee hoor er is een nieuwe boekrol voor de synbagoge gemaakt en die wordt onder feestgejoel naar de synagoge gebracht.....

 

 

een leuke dag ...vandaag vroeg naar bed en slapen maar morgen weer vroeg op men naar school ….groeten

 

Han

—————

Terug