eindelijk op weg


meer 62

15-10-2013 13:41

Inspiratie

 

De hele dag door doe ik inspiratie op en de mooiste gedachten en stukken tekst vliegen door mijn hoofd.

Ik heb dan zelfs al een hele tekst in mijn hoofd klaar maar die worden weer opgevolgd door andere stukken tekst en ik vergeet het voorafgaande weer.

Een constante manier om iets in te spreken zou geweldig zijn maar ze zijn altijd zo ingewikkeld. Vroeger hard ik gewoon een cassette opnemer met één knop aan en uit en dat ging prima.

 

Maar ja inspiratie dus ...ik heb net een boek herlezen >>>Rondom de leegte””

en de vorige ideeën voor mijn log waren over rouwen, vrouwen, eenzaamheid, vreugde en het bestaan en dan had ik iets duidelijk geïnspireerd op dat boek en ik kan er nu toch niet opkomen.

 

Dus bedacht ik me....inspiratie...ik wordt altijd duidelijk geïnspireerd door datgene wat ik op dat moment lees...ik ben ook een volgzaam typetje denk ik dan want niet alleen ga ik helemaal op in de uitgelegde theorieën , probeer ze te begrijpen en ...geloof er dan op dat moment op die dag in die periode sterk in./

 

Wel interpreteer ik soms dezelfde dingen steeds helemaal anders...dat gebeurde ok met dit boek de vorige keer en de huidige keer.

 

 

Maar ja rouwen.,vrouwen en inspiratie.

Rondom de leegte.

Mijn huidige bestaan dus lijkt wel alsof het belangeloos....dus zonder zin een rituele dans beschrijft rondom de diepte/hoogte maar feitelijke leegte van mijn bestaan.

Mijn bestaan is feitelijk voltooid...ik heb mijn DNA doorgegeven, mijn kinderen meegegeven wat ik kon, blijft alleen nog de blog over als stoffelijke zin van mijn bestaan...........ervan uitgaande dat de ze blog behalve voor mij ook voor een ander enige “”nut”””als bewegen rondom de leegte heeft.

 

Mensen ik zou zeggen lees het boek,,,,,,,,,,,,probeer het te begrijpen het zal je raken op welke manier dan ook,,,raken ion je atheïsme, je afgoderij en je bestaan rondom de leegte.

 

Ik moet weg naar de vdab ,,,,,,alweer

dus zla dat over vrouwen wel niet meer komen en dit is eigenlijk ook al een onvoleind werk....rondom de leegte dus.......mijn bestaan als rituaal gebeuren in de belangeloze dans rondom de leegte.

Het zal me elke dag in alle opzichten beter en beter gaan

—————

Terug