eindelijk op weg


opnieuw 13

15-08-2014 21:18

Zoveel mooie gedachten zoveel dingen te zeggen, tenminste dat denk ik dan in mijn ijdelheid,maar ik moet er een sleutelwoord van maken een aantekeningetje of een voiceje op mijn minicomputertelefoon of hoe dat ding ook heet.

Was mijn geheugen al slecht het is nu werkelijk een puinhoop ik vergeet ze dus allemaal , ik moet dus een memo maken of gelijk gaan zitten achter deze computer.

 

En dan nog............de computer begint zo gammel te worden dat ook het toetsenbord nog maar de helft van de tijd werkt en ik regelmatig moet opkijken om te controleren of datgene wat ik intiep ook op het scherm verschijnt.

 

Het is pas `` veilig `` als het echt op de website staat opgenomen in de alomvattende alomtegenwoordige CLOUD de nieuwe godheid sinds internet verschenen is.

 

Tja en dat geheugen vooral korte termijn is een regelrechte ramp bij tijd gaat het goed maar vaak leg ik iets neer denk nog onthouden waar ik het neerleg en het daaropvolgende moment kan ik het al niet meer vinden.

Het kan natuurlijk ook liggen aan het enorme rommelige karakter van mijn appartement en directe leefomgeving.

 

Zo heb ik soms ineens drie brillen voor me liggen en een nader moment kan ik er geen vinden, dit appartement vreet trouwens brillen ik moet er elke maand wel 3 of 4 bijkopen....

 

en dan die lekke band reparatie, heb ik de banden plakspullen kan ik de ventieletjes niet vinden en andersom...maar ja de band is nu gerepareerd met behulp van de ouderwetse achterkanten van vorken.......

en dan wilde ik nog iets zeggen maar ik ben het weer vergeten oh ja......digitaliseren...ik wilde nog een werkboek overtiepen van-voor een vriend van me, dat bleek teveel werk voor mijn geringe tiep kwaliteiten, als constante herinnering vloog dat werkboek telkens te pas en te onpas in mijn handen mij aldus vanwege mijn onkunde bij herhaling herinnerd aan mijn falen...

Dus besloot ik het te digitaliseren via scan en tekstverwerking, heb ik eindelijk met zeer veel moeite de scan aaan het werken gelkregen,het internet afgezocht voor een goed ocr programma ,,,is alles in orde kan ik dat......boek niet meer vinden...

 

 

maar ja het zal in alle opzichten steeds beter en beter gaan ...als ik me straks afvraag wat en wie ik ben en wat ik hier eigenlijk loop te doen omdat ik me dat niet meer herinner is er dan ook niet een staat van geluk bereikt.....nu vraag ik me dat af omdat ik het niet te kunnen vatten dan omdat mijn geheugen terug keert tot mijn voor kinderlijke staat......en zou ik het me dan wel afvragen of zweven in gelukzalige onwetendheid..

 

mijn goede vader zei altijd......zoon...niet alles te weten maakt gelukkig

 

horen, zien en zwijgen....straks rest mij niets anders meer

 

 

all you need is love nu gebruikt in dacht ik een deo reclame

 

 

Ach ja

 

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan,.,,,,,,ik wens U liefde........

 

Sorry het was Make love not war in die reclame maar beide uitspraken waren van Johnnie boy

 

the love guru avant la lettre

 

liefde vrede compassie zei met u

het ga u goed

 

Han

—————

Terug