eindelijk op weg


opnieuw 22

23-08-2014 19:35

Ik merk dat ik eigenlijk niet van eten houd, wat mij betreft stop ik gewoon zo snel mogelijk voedsel naar binnen en gedaan met het,maar juist genoeg voedsel om het lichaam gaande te houden als het met wat pilletjes kon prima!!

 

Maar jij.......zo gevuld altijd met eten bezig en zo ….ja ik ...ik houd niet van eten....

ik houd van eten koken, kokkerellen, het sociale aspect bezig zijn met voedsel,het publiek het experimenteren het bedenken,de weetjes en kleine beetjes kennis die erachter zitten. Ik ben er trots op dat ik de meeste gerechten en presentaties eerst en vooral helemaal imaginatief bereid en dat net zolang tot dat de kans op falen eigenlijk vrijwel niet meer aanwezig is.

 

 

Maar er mislukt toch zo vaak iets bij jou??

 

Tja dat komt door het wteede zo belangrijke aspect,,,het sociale, het publiek ik ga er zo in op dat ik dan soms ineens vergeet eigenlijk aan HET KOKEN TE ZIJN OF DAT IK ER NET DAT SCHEPJE ….TEVEEL...SHOW BIJ PROBEER TE DOEN,,,,HET ULTIeME TOT MISLUKKEN GEDOEMDE EXPERIMENT \AANGA,,,,TJA ANDERS WAS HET GEEN EXPERIMENT HE

 

 

Capslock springt weer op.....

 

Ik merk dus dat ik niet van eten houd ik kan gewoon hgeel gemakkelijk een dag zonder eten en drinken en dat gebeurde ook heel erg veel de kaatste jaren , het tekort aan voedsel was geen enkel probleem,mijn overvoede en overvette lichaam heeft immers reserves genoeg, mijn dokter waarschuwde me verschillende keren wel voor uitdrogen en t is pas vandaag dat ik die note bene zovaak uitdroging bij bejaarde patiënten zag, erg aan het uitdrogen was 6 maanden geleden maar dat hield voor vermageren wat niet on onwelkom was voor me.

 

Enfin ik let nu al een maand of 5 heel erg op drink veel water en het uitdrogings/vermagerings symptoom is grotendeels verdwenen.

 

Maar ja ik houd eigenlijk niet van eten, ik van wie men zei dat hij zijn frustraties weg at , een psychische maag had etc.

 

ik houd niet van eten ik houd van eten klaar maken bezig zijn met voedsel, de show.

Op het bijna dwangmatige af, da laatste weken heb ik heel wat dagen de ganse dag niet gegeten , de ene keer maakte ik me zelf wijs mee te doen met de ramadan een nadere keer dat ik het gewoon vergeten was en anders dat ik s avonds teveel eet.

 

Als dan de tv me verveelt of vooral de reclames een boek niet leesbaar is door de latent sluimerende depressie, ga ik maar weer kokkerellen, 1000 manieren om goedkoop en gemakkelijk maar toch creatief en bijzonder te eten.

Ook eten kopen hoort daarbij, enfin het vriesvak zit nu overvol uit de frigo/koelkast moet ik regelmatig rottend onverbruikt voedsel verwijderen.

 

Zo kokkerel en kokkerel ik en eet en eet...

 

Met drinken fop ik mezelf met eten wellicht soms ook....ik mix de onmogelijke drankjes en zorg zo dat ik vocht naar binnen krijg........dat is goed.

Ik heb geen honger, of ik wel of niet eet, ik heb geen honger, de heel dag heb ik een gevuld bijna opgeblazen gevoel en toch die lekkere kroketten die heerlijke dubbelvla met slagroom, de kunstige pizza s de balletje de linzen met allerlei de verschillende eierbereidingen de worstjes het bezig zijn met en het vervolgens eten want weggooien is.......zonde?? een gemiste kans??

 

tja eigenlijk het fop me zelf wilde ik hier gaan vertellen maar raakte teveel andere onderwerpen.......

 

ik heb geen honger, ik zit vol maar toch eet ik, soms eet ik de hele lange dag niet om 's avonds het één na het ander te produceren en mijn al reeds overvolle lichaam er mee te overvullen.

 

Ik ga stoppen de verwarring in mijn geest slaat weer toe, ik kan namelijk niet zo snel tiepen als denken ,,,,schrijven heeft op de één of ander manier wel de eigenschap mijn geest zo tot rust te brengen dat meestal de vloeiende inkt mijn gedachten bijhoudt, het overschrijven verbeteren daarna gaat ook prima op de één of andere manier is de motorriek van het handschrijven rustgevend en houd gelijke tred met gedachte vorming en behoedt me ook van te v breed te gaan en teveel andere gedachten te hebben.

Tiepen lijkt me op te jagen veel fouten die gaan er met spellingcontrol wel weer uit.

 

Maar ik mis de discipline tot schrijven , herschrijven overtiepen verbeteren....

 

soms baal ik er van

wellicht is er iets op tv

ik weet het niet

 

het ga U goed

Met mij zal het ook elke dag wel weer beter gaan

vrede en compassie, liefde en welbevinden, dat wat ons allen overstijgt of hij/zij die alles overstijgt zij met u

Han

 

—————

Terug