eindelijk op weg


opnieuw 26 let op 24 en 25 zijn ook nieuw en wellicht waard te lezen als je deze ook wil lezen

27-08-2014 11:07

dit bericht , het bericht dus over de Antwerpse zakenvrouw bekend door haar zeer “”uitdagende schoonheid”” ( iets wat ik zo niet beleef hoor schoonheid in vrouwen is ten minste uiterlijk alles tegenovergesteld aan haar) en bekend van “”komen eten””, blijft maar ""voorbijkomen"' op internet en eindelijk"share "ik het maar eens,,,waarom is deze "roddel"' waard delen?? het geeft U een ondeugende inkijk in een gedachtegang die ik maar niet los kan laten als ik dit bericht weer zie:: ZIE HET BEELD VAN DEZE VAN KUNSTMATIGE SCHOONHEID VOORZIENE '''ZAKENVROUW'' LOPEND IN DE SCHILDERSBUURT(DE ANTWERPSE HOERENBUURT) OM HAAR MAN NIET ÉÉN KEER MAAR MEERDER KEREN TE BETRAPPEN MET EEN..... Dat stelt mij de volgende vragen .: wat doet ze daar?? en wat moeten die mannen er niet van denken die daar naar lust snakkend rondlopen?? gr han

 

Ik kan dat beeld maar niet uit mijn geest krijgen....hoe kan een vrouw haar man nu betrappen met/bij een prostitué ?? het is iets wat ik me maar af blijf vragen.....en daarnaast dat ik als in middels door het leven en ervaring bekende “”wandelaar/hoerenloper”” haar niet zo misplaats zou weten achter het raam in onze bekende schipperbuurt.

 

Enfin hoe kan zij haar man erop betrappen,,,ik ben tijdens mijn huwelijk(en) 1 keer op betaalde sex bezoek gewest en voelde me daar zo belabberd onder dat ik het al binnen 24 uur opbiechtte, maar ja dat is een ander verhaal.

 

Was de man zo dom een prostituee thuis uit te nodigen?? liep Lesley ann haar man achterna , bespioneerde ze hem in diverse hotels, tippelde ze zelf in de daarvoor bekende buurten om hem te betrappen....en hoe kun je zakelijk vervolgens goed blijven samen werken en al die roddel via de bladen de wereld in sturen...... als man zou ik zeggen ….dumpen die vrouw....voor haar is het natuurlijk gewoon nog “”zakelijk”' belangrijk om “”goed”' met hem om te blijven gaan.........het inzicht in de vrouwelijke natuur groeit in m,ij wat dit alles betreft,,,,,,als vrije man “”date ik nu weer vrnml via internet...maar doorgaans de eerste vragen zijn altijd naar mijn werk, mijn inkomen de mate van vrijheid waarin ik het inkomen kan besteden aan haar en niet aan mijn n kinderen.....ik walg ervan al die vrouwen dei gewoon uit zijn op wat amerikanen noemen een “”mealticket”'

Lesley annn ….goed zo!!/.... mooi niet dus.

 

Ik wens iedereen een liefvolle relatie toe , één waarin uiterlijk,geld en status niet belangrijk zijn maar één die het hart raakt en door de liefdevolle verbondenheid en solidariteit geluk zal brengen wat deze omstandigheden ook zijn door gewoon elkaar zowel lichamelijk als in het hart aan te raken.

Ik wens iedereen een liefde die alle problemen zal overkomen

 

 

het zal mij elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan.....

groeten han

—————

Terug