eindelijk op weg


opnieuw 28

09-09-2014 09:25

Een nieuwe dag........veel te lang geslapen,,vroeg naar bed geweest, maar niet in slaap kunnen komen twee keer een slaaptablet erin dat is dus te veel.

Motor nog steeds disfunctioné

de studentjes zijn weg, ik heb weer voor weken eten in huis, , wim de creane met “”tim staat op met dank aan jan

 

De dag is weer begonnen ik zucht, inspiratieloos zit ik hier, weemoed overvalt me, een traan dringt zich op in het langzaam glazig wordend oog.

]de traan gaat toch niet vallen op mijn toetsenbord....want dan heb ik daar ook niets meer aan

 

gisteren lang met het eten zitten wachten maar niemand gezien en van morgen waren ze weg....keurige jongens.....te keurig lekkere fles wijn op tafel en centjes eronder …..die kon ik wel gebruiken.

 

Het was prettig hen hier te hebben het vulde mijn huis gaf me aanwezigheid, ik denk dat er iets heel fundamenteels in mijn bestaan is gebeurd, veranderd ….ik kan ...wil niet meer alleen zijn,. Ik heb iemand nodig om mijn leven mee te delen, voor te zorgen , door verzorgd te worden , mee te delen, te beargumenteren meet ruzie te maken.

 

Het is de grote verandering in mijn leven van fundamentele eenzaat naar niet zonder meer kunnen.

Vroeger was het gemakkelijk je was jong en knap, je had je kinderen in huis vrouwen en mannen vonden je interessant aantrekkelijk.....De aantrekking is verdwenen het blubberige lichaam is zijn aantrekkelijkheid kwijt, dat wat ik te vertellen had de””verworven “” of groeiende inzichten staan nu in allerlei bandboekjes die bij de slechte of andere bulkboekhandels voor een prikkie worden aangeboden

 

Ik heb geen geranium maar daar zit ik eigenlijk al bijna achter.

 

Zou zij nog komen ?? komt zij eraan de oude jacob zat voor het raam...........

 

enfin de dag is weer beginnen de blog zit er weer op dadelijk naar de bieb en vandaag maar weer eens een filmpje doen hopelijk komt er een oplossing voor de motor en kan ik wat dat betreft weer vooruit.

 

Groeten

vrede sjalom compassie liefde

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan khan

 

 

—————

Terug