eindelijk op weg


opnieuw 29

10-09-2014 08:44

.......

zo dadelijk zullen ze komen en de motor optakelen...

de laatste keer dat zoiets gebeurde was toen ze na mijn faillissement mijn auto optakelden....de zenuwen gieren door mijn lijf het angstige onzeker gevoel wat nu wat?? hoe?? ik ben daar allemaal niet zo goed in.

Ik ga er natuurlijk van uit dat de verzekering betaalt want een op het trottoir geparkeerde motor aanrijden en van zijn sokkel vegen is natuurlijk een éénduidige schuldvraag....

 

ach ja konden we er ook nog bij hebben, ik slaap er allemaal niet zo rustig van, het gaat er nu om mij zelf rustig te houden, bezig te blijven en de zaakjes te blijven regelen.

 

Dat is moeilijk en gemakkelijk,,,,voor een ander zaakjes regelen prima!!! maar voor mezelf dat is altijd wat moeilijker.

Ach ja in moeilijke tijden leer je jezelf het beste kennen, ik lees veel , ga dadelijk God is 'eén verder doorspitten en natuurlijkheid de cinema,gisteren de nieuwste van woody allen gezien!!! werkelijk geweldig goede film en vind/vond ik zijn films soms wat traag en saai, dit is geen pareltje van snelheid maar dat hoeft ook niet en saai ….op geen enkele manier.

Enfin dat was het even

gisteren zoveel te vertelleen en nu weer alles kwijt wel wat aantekeningen gemaakt moet daT TOCH MEER GAAN DOEN......

 

ZO HET ZAL mij in alle opzichten steeds beter er beter gaan.....alle ellende gaat voor bij....alles is een leermoment.....sluit de ene deur een andere opent zich..

het gaat voorbij

ik wens U allen vrede en compassie

 

 

Han

—————

Terug