eindelijk op weg


opnieuw 4

08-08-2014 13:27

Een nieuwe dag een nieuw begin, ik vertelde al zojuist dat ik daar zo'n hekel aan had, dat ik er ook niet in geloof, maar ja de tekstverwerker liep vast en kon ik weer opnieuw beginnen en opnieuw is bijna altijd anders, dus ook bij dagen een nieuwe dag een andere dag

 

Billie holyday zong :”i locked myy heart and trown the key away and when love never comes thats good enough for me””

 

Voor mij is het dus als morgen niet meer komt is dat vroeg genoeg voor mij,een nieuwe dag een nieuw begin, of leven alsof er geen morgen meer is.....

maar vaak blijkt dat het nieuwe begin keer op keer weer een nieuw begin nodig heeft en morgen toch weer voor de deur blijkt te staan en als je dan s-morgens je ogen opent blijkt dat het vandaag het morgen van gisteren was.

 

Als jongeren hadden we grote plannen en vele dromen, vaak hield dat ook geld en macht in of in mijn tijd vooral een wereld vol vrede en geluk.....we kenden daar twee systemen voor....join the system and change maar als mensen eenmaal de macht en de positie hadden vergaten ze vaak de idealen om de wereld systematisch te veranderen, of revolutie,dropout tegen de maatschappij in gaan veranderingen afdwingen of je gewoon weg niks aantrekken van die maatschappij en ernaast gaan leven, alle systemen bleken ook niet te helpen..

 

Wat dan?? ik weet het niet het lijkt wel of je steeds meer in de berusting de tredmolen van het vandaag van het nieuwe beging en het onvermijdelijke van het morgen bestaat.

 

Steeds meer leef je gewoon in het vandaag, een soort tredmolen van het bestaan waar al zovelen het over hebben.

 

Als kinderen droomden we van hoe het er in 2000 uit zou zien.....nu het jaar 2000 is allang voorbij en ook door massale computercrashes die zouden gaan komen en ook weer niet plaatsvonden is de wereld nog lang niet vergaan maar met nog steeds nieuwe dagen nieuwe beginnetjes , gisteren en morgen

 

Ik heb alles gedaan waarvan ik al droomde in het leven, mijn leven ,mijn kunnen , mijn seksualiteit goed en veelvuldig geëxploreerd, maar ook in alle goede situaties heb ik het geen beter wereld zien worden omdat het kapot bleef gaan op machts- excentriekelingen en ego s die het zo goed kunnen vertellen.

 

Wel is en blijft eer hoop nog steeds en eigenlijk steeds meer we zien een steeds opener wereld een steeds bereisbaardere wereld voeding technologisering die ons in staat moeten maken van deze gehele werkelijkheid en alle levende wezens erop een goede gevoede en gelukkige massa te maken.......Maar doen we het?? nog steeds word kapitaal en macht opgehoopt en ongebruikt gelaten als of men het net als bij oude chinese keizers en egyptische farao s mee kan nemen naar whatever is behind this might be wonderfull world.

 

 

Ik heb genoeg geblogd nu dus we zien wel weer

vandaag is het vrijdag ….de week schiet niet op gisteren dacht ik al dat het zaterdag was, maar vorige week bleek het op woensdag ineens al zaterdag geweest.

 

 

Raar soms.... veel gebeurd en gedaan deze week en toch het einde lijkt maar niet berijkt te worden, terwijl  de vorige week kabbelde en ineens was de week zomaar voor bij en kwam de nieuwe week het nieuw begin het nieuw jeruzalem !!!

 

mensen ik wens u compassie, vrede en liefdevolle vriendelijkheid.

 

Han

—————

Terug