eindelijk op weg


opnieuw11

14-08-2014 02:58

Normaal houd ik er zo niet van over mijn dag te schrijven en wat ik allemaal wel en niet uitspook of nalaat te doen.. Ik beschrijf dat wel maar meer als illustraties van mijn denken. Het gaat er in mijn blog om te prikkelen, mensen met me mee te alten denken, ik vertel zo zit dat dus vandaag bij mij, morgen kan ik er al weer anders overdenken, g hoe zit dat bij jouw...hoe beleef jij de wereld is het een aards tranendal, is het een wandelen in het licht ,is het een voorbereiding op iets dat hierna komt, is het gewoon zoveel mogelijk genieten want hierna is het niets meer ,is het een plaats waar je lijden beproeving ondergaat om ion de volgende wereld (hemel,hel vagevuur een voorsprong of beter kans te krijgen....

 

vandaag vertel ik dus wel over mijn bizarre dag,de dagen schieten niet op, ik kan heel veel gedaan hebben wat me normaal een hele dag kost of zelfs een paar dagen en de dag is nog maar net op weg en in het gunstigst geval half weg.

Enfin mijn fietsband is geplakt gelijk maar een provisorische verbetering aan de versnelling doorgevoerd en de ketting gesmeerd.......ook drie abonnementen en een kortingskaart in orde gemaakt ...abonnementen voorde bieb,de cinema en de bus en een kortingskaart voor de trein, dus eigenlijk ben ik er wel klaar voor deze winter niet naar Thailand te gaan.

De reden waarom ik nu wakker ben is doordat ik een uitgebreid en bizar gesprek had met mijn vader,er waren zelden momenten van een open en liefde vol gesprek tussen mij en mijn vader daar waren de machtsverhoudingen en conventies te sterk voor en mijn dwarse onconventionele karakter te hard,

Maar als hij wel eens zeer dronken thuis kwam dan gebeurde dat wel eens met tranen in zijn ogen , mijn moeder was dan natuurlijk niet in beeld,of een keer in het ziekenhuis en vooral de dag dat hij overging naar een andere werkelijk het leek wel of hij me nog veel wilde zeggen toen en waarschijnlijk is hij er niet helemaal mee klaargekomen dus vandaar hadden we vandaag in een gesprek weer een heel gesprek,. We lagen beiden op banken tv te kijken en ik had de controle over de remote , opmerkelijk was ook dat hij mij leerde hoe er mee om te gaan, het was ook mijn oude vader niet en ook niet die van middelbare leeftijd , nee jong energiek alsof die net uit het leger kwam of een succesvolle zakenman was.....het was goed,,,

 

Nog meer gebeurde vandaag, ik had ineens het gevoel dat iik me niet meer druk masakte en accepteerde, steeds meer mijn eigen ding ga/blijf doen proberen goed te doen maar me niet meer druk maken om wat andere doen.....ieder zijn eigen verantwoording laat ieder maar aan zijn eigen steen kappen.

Ik draag nu dagelijks een strikje als ik uit ga,,,,vaak groeten mensen me nu het lijkt wel of overal iedereen me aardig vind, het zal wel een mengeling van zotheid ,gekte en medelijden zijn.

 

Ook is het weer een cirkel nog voor ik de wens had priesterarbeider te worden wilde ik Dandy worden en had er een serieuze studie van gemaakt,,die levensstijl voer ik bij wijze van hobby/statement zo ik kan al steeds meer uit..

En het belangrijkste is ik oordeel niet meer....nou ja laten we zeggen minder......

 

Wie wil mijn boek overtypen zodat we het weer uit kunnen geven want ik denk dat het origineel op de ander pc staat met dat virus erop en ik betwijfel vof het wel weer in orde gaat komen ik denk dat we voor een nieuwe versie een klein gebonden exemplaar gaan kiezen van formaat weg op weg met de inhoud en samenstelling van weg, dat betekend een nog kleiner dunner en goedkoper boekje (het was al niet duur, doordat ik van winst afzag vanaf 7.99 tot rond de 10 euro() wel wordt de tekst wat kleiner dan, maar ik hoop de bladspiegel die net zo belangrijk was als in weg te houden.

 

Dus van de winter geen Thailand maar wel veel opera en ballet van paris, veel bioscoop, gratis busreizen, goedkoop treinreizen, mijn loge waar ik kapel en lichtmeester wordt( een hele eer voor me) en sparen voor boot en motor...

 

het gaat goed en het zal me elke dag steeds beter en betere gaan

 

Vrienden het ga u goed compassie vriendschap, saamhorigheid zij met u

Han

 

—————

Terug