eindelijk op weg


opnieuw6

10-08-2014 14:03

Oefening in discipline en dus met frisse tegenzin,

 

Bah bah, ik heb helemaal geen zin te schrijven te bloggen of wat dan ook te doen rondhangen en teloorgaan,,,,,het enige dat mij rest te wensen.

 

Ik moet me echter nog steeds disciplineren,op gang slepen en dan gaat het maar weer,,,,,,,,twee ontwerpen gemaakt voor mijn stempel,terwijl hier de computer en vervolgens office maar niet op wilden straten.

 

Het is niet dat ik niet genoeg te vertellen heb, teveel eigenlijk, volkomen melancholisch als ik ben onderwerpen al;s geluk vriendschap gevoelens van jaloezie en gelukzaligheid, maar wellicht daarover later meer.

 

Miles Davis met één of ander Frans orkest die “”my man”” speelde en “”It aint necesarely so””schopten me op weg, met natuurlijk een traantje in het oog.

 

Slecht geslapen ik was moe moe moe de oren suisten medicijnen tegen oorsuizen, hoofdpijn en een inslaper gaan niet zo goed samen denk ik na een uur was ik weer klaarwakker,ik zocht alles af of ik nog een inslaper had en na mijn medicijnen ruwweg in de zetel gegooid te hebben vond ik nog een stripje , ik sliep verder zonder moeite,,,,,,was als gebruikelijk om 7 uur wakker en sliep daarna tot na 12 uur om vervolgens vermoeid en slaperig uit het bed te komen wat koffie te drinken en een kleinigheidje te eten,,,,,,,,het is nu bijna 14.00 de blog is geschreven....””de kop”' is er af (goh wat heb ik daar een hekel aan!!!)

 

Liefde!!!

 

Han

—————

Terug