eindelijk op weg


opnieuw8

11-08-2014 12:28

Het lukt weer niet.,.,.

 

Genietend van de mooiste muziek via Klara, uitkijkend naar morgen, wil het vandaag helemaal niet lukken.

 

Ik was alweer om 7 uur klaar wakker maar rekte het nog tot 9uur om op te staan, en nu al weer 3 uur met een kopje koffie en een boterhammetje achter de computer om te bloggen....

 

maar ja blogvermijdend gedrag......alweer bestellingen gedaan, verkeerde en teveel betaald , een klacht ingediend voor een verkeerd gekomen bestelling, duidelijk gekregen dat een motor niet meer in Thailand ingevoerd mag worden, de post aangenomen , nieuwe visitekaartjes en nog zo t één en ander, foutje op de kaartjes maar weer nieuwe besteld en gemaakt fout besteld dus het dubbele voor betaald. Ach het zit niet helemaal mee.

 

Om 9.30 besloot ik een pyama dag te houden, maar daar begin ikweer van terug te komen, wat kan ik doen wat ga ik doen??

 

het is middendag, een onbestemde angst bespeeld me al de hele dag, gekomen vaNAF HET MOMENT DAT IK HOORDE DATEEN VOORSCHOT NIET BETAALDWAS, MAAR DAT IS NIET DE REDEN SLECHTS DE BEWEGER, DE GANGMAKER VAN WEER ONBESTEMDE ANGSTEN, WAAR MOET DAT HEEN HOE ZAL DAT GAAN WAT MOET IK TOCH IN MIJN BESTAAN.... weer schoot capslock onbedoeld aan mijn vingers zijn telomp en ik wil te snel om te tiepen , schrijven haat me veel beter af is veel meer kalmerend. Dit jaagt me nog eerder op.

 

Enfin dadelijk maar doesjen strikje om wellicht boodschapjes doen en een biertje drinken. Naar de boot kan ik niet,

 

Angsten, onbestemde angsten ik heb en arm nodig een liefdevolle vrouw die me aan haar borst drukt en zegt het komt wel goed...ik ben bij je...op dit moment zou een liefdevolle man het werk al kunnen doen.

 

Het onbestemde gevoel de onbestemde angst het constante gevoel van aandrang datgene je lichaam uit te moeten persen wat aan voedsel overbodig is gebleken voor je lichaam.

 

Ach het gaat wel weer bijna 12.30 en de kop is er af,,,dat gevoel heb ik wel na mijn blog dat ik mijn plicht heb gedaan( ik doe graag mijn plicht) en dat ik een poging heb gedaan iets nuttigs te doen, hopende dat mensen voelen als ze mijn blog lezen, zouden lezen bij sommige gevoelens...hé ik ben niet de enige , of ik sta niet alleen , of gelukkig er is iemand nog zotter dan ik.

 

Zo dadelijk dit plaatsen doesjen wellicht ontlasten en dan bloesje/strikje/broekje aan leuk hoedje zoeken en naar buiten, het is mooi weer volop zon het zal we3l warm zijn buiten

 

Het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan,

Ik wens u vrede, barmhartigheid,compassie en veel liefde ,ik wens dat mezelf ook

 

groeten
han

—————

Terug