eindelijk op weg


weer 12

27-07-2013 18:34

Ééntje te veel

 

Tja vanmiddag op mijn terrasje van de kroeg één bolletje teveel,

met alle gevolgen van dien.

Enigszins roze in het hoofd en een opkomend hongergevoel in de buik.

 

Tja en dan nog naar huis, nog een boodschapje doen: ik durf niks aan het winkelpersoneel te vragen,want misschien ruiken ze wel dat ik drank op heb.

Maar ja licht rozig keer op keer de winkel door dat moet ook vragen oproepen bij het winkelpersoneel, toch maar gevraagd, drie minuten later stond ik buiten met de kleerhangers, kapstokken noemen ze dat hier.

 

Velootje gepakt en op weg maar weer en dan die honger, mijn menu stond al vast maar ik krijg steeds meer trek in frietjes.

 

Frietjes kant en klaar kopen aan de overkant dan?? Nee dat is niet sportief en bovendien ik wil toch wel uitjesbij mijn zelf bereide texas burger.

 

Nou ja dan maar bij de karrefoer binnen (ik schrijf dit zo voor Marijke dan weet ze hoe uit te spreken), goedkope aardappelen 50 ct de kilo maar wel per 10 kg dan maar losse uitjes nog erger 49ct de kilo maar los 1,69.

Maar wat moet ik met 2 kilo uien daar komen de fruitvliegjes veel te snel op af .

Dan toch maar 3 losse aardappelen en 1 uitje totaal 75 ct ach ja en een pakje koekjes totaal 1,34.

Dat laatste komt van de honger/trek (denk aan mijn moeder en de oorlog!!)

 

En nu zit ik hier te bloggen, ambulances in de straat bijna een chauffeur gelyncht voor het aanrijden van een kind , politie erbij, het is weer rustig

en ik ga eerst dubbelvla eten met slagroom , filmpje kijken en dan maar eten klaarmaken: verse friet met rundertartaar gemaakt tot texasburger(is gebakken met spek en uien) erbij mayo en appel compote

het gaat me goed

doeg

Han

—————

Terug