eindelijk op weg


weer 13

28-07-2013 11:37

Coma slapen

 

Al de hele week is mijn lichaam niet helemaal lekker, eerst diarree dan zeer moeilijk,buikje niet in orde. Lichte duizelighedenen dan natuurlijk de ,voor mij inmiddels normale zaken: krampen dofheid in de tenen,pijn in knieën voeten en achterbenen.

Nee mijn lichaampje wil niet helemaal deze week.

 

Gewoon doorgaan

 

Ach ja en dan vannacht, laat naar bed zo tegen middernacht, slaap niet kunnen vatten, enorm onweder.

Het onweder maakte dat ik alles toe moest gaan maken, alle ramen dicht daar gaat de nachtelijke verkoeling dacht ik nog.

Vermoeid ging ik achter mijn computer zitten: wellicht kan ik nog een blog schrijven.

 

Daar werd ik zo vermoeid dat ik bijna strompelend naar bed ging en als een blok in slaap viel.

 

Het was een nacht volop oin een ander leven een andere wereld, wel ééntje die ik zeer goed lijk te kennen, ik was er weer gelukkig en evenwichtig samen met Ineke, wat een wereld wat een droom zeggen we in deze werkelijkheid. Vermoeid zat ik daar in slaap te sukkelen en werd hier met een barstende hoofdpijn na tien uur “” coma slapen”” wakker.

 

Een goede nacht en de hoofdpijn is ook weer weg.

Het gaat goed

 

Mijn broeders hebben vandaag barbecue ik zal het met gemengde gevoelens missen. zou er graag meer over willen zeggen/praten delen maar ik blok

 

Vandaag maar weer uitpakken als ik wat uitgerust ben van het coma slapen, wel is het zo dat bezig zijn je voldoende kick geeft om je lichamelijke ongemakjes te vergeten

 

Het zal me elke dag elk moment in alle opzichten steeds beter en beter gaan

fijne dag allemaal

Han

—————

Terug