eindelijk op weg


weer 17

01-08-2013 03:43

Ik kan niet slapen

 

Ik kan niet slapen, waaraan het ligt weet ik niet, ik lig niet te piekeren of te malen, nee mijn hersens geraken vandaag geregeld zelfs in de “” vergeetstand”” dwz dat ik niet eens meer weet welke mooie gedachten ik vijf minuten geleden had of welke voornemens ik had te bloggen terwijl ik in de auto op weg hiernaar toe was.

 

Ik kan niet slapen een onbestemde onrust een onbepaalde waakzaamheid en vage angst heersen over me. Muziek wil niet helpen zelfs Leonard niet met zijn wonderschone Suzanne.

 

Ik kan niet slapen al deed ik net een troosteloze en bijna beangstigende poging.

Terwijl ik lag hoorde ik een zeer versnelde hartslag, geen uitgesproken harde of luide maar gewoon regelmatig versneld.

Het is wel eens dat mijn hartslag onregelmatig is of een extra sprongetje lijkt te maken , nu echter is het duidelijk versneld.

Daar komt nog een soort zuurstofgebrek bij dat me naar adem doet snakken, uit ervaring weet ik dat ik er niet aan toe moet geven of sneller adem moet gaan halen en probeer dus zo regelmatig mogelijk te ademen en soms zo lang mogelijk mijn adem in te houden.

Ik weet dat als ik eraan toegeef ik gemakkelijk mezelf in hyperventilatie of zelfs flauwte/duizeling kan brengen.

 

Ik kan niet slapen en ben bezig mezelf in een paniekaanval te brengen,,,,,ik kan niet slapen....afleiding zoeken....internet of tv lijken niet te helpen en in zo'n staat kan nik niet lezen.....

 

Dan maar bloggen het lijkt te helpen ik let niet zo meer op mijn hartslag al voel ik me nog steeds tussendoor naar adem snakken.

Ik kan niet slapen.....logisch gevolg van of bijwerking van het rusteloze ietwat gejaagde gevoel van de laatste dagen.

 

Het is goed dat ik alleen ben als mensen die nu nabij zouden zijn zouden ze ongetwijfeld blijven vragen wat er aan de hand was en ik zou er niet over willen praten deze cilinder zou tot mogelijke irritatie en conflicten kunnen leiden.

Ik kan niet slapen en de twee vriendjes parkieten zijn samen in 1 kooi ge gaan en zitten naast elkaar vredig te slapen

 

Ik kan niet slapen dus blog ik maar het raakt tegen vieren het raakt tegen de nieuwe dag het nieuwe licht gaat zo weer komen om de nacht te verdrijven.

 

Dag vogels dag bloemen dag kinderen

Han

—————

Terug