eindelijk op weg


weer 24

11-08-2013 15:21

Wat ben ik toch een watje.

 

Wat ben ik toch een watje, drie bollekes en ik ben zo onvast en rozig als ik weet niet wat en ik weet niet hoe, maar ik wil dan wel naar huisje toe.

 

Het echt Antwerps bier is ontwikkeld/uitgevonden door de konig brouwerij om de al maar door zuipende Antwerpse havenarbeiders een wat beter proevend bier met minder alcohol aan te smeren.

En dat is gelukt het bolleke konig smaakt naar een goed stevig bier, is dorstlessend als een pintje en beval schijnbaar niet zoveel alcohol.

Wat ik niet begrijp hoe mijn lichaam daar zo op reageert dan, het werkt heerlijk dorstlessend, laat me niet naar de wc rennen dus hout het vocht ook nog in mijn lichaam maar heeft een zweverig effect op mijn evenwicht orgaan en op mijn vermogen van helder denken........niet normaal....wart ben ik een watje, het lijkt wel of ik zo beschonken ben als ik wet nie hoe en bovendien verlies ik wat van mijn gereserveerdheid en decorum, er blijft overigens meer dan genoegt over.

 

Enfin ik de man van een fles wiskie en dan nog recht overeind naar huis moet geen vijf licht alcoholische bollekes drinken.

Dat zal niet goed gaan.

 

Wel merk ik dat ik me echt moet gaan aan kleden, doesjen , iets feelgood gaan doen zoals de keuken opruimen en dan maar naar de stad moet voor een heerlijk bolleke.

 

Oh ik houd van Antwerpen, echt mijn stad, een stuk nestgeur van den Bosch en een heerlijke kathedraal levendig beloopbaar en vooral zeer cultureel.

 

 

Wist U trouwens dat bij verkeersdeelname onder invloed het rijbewijs wordt ingetrokken en het maakt niet uit of je fietst of autorijdt....je bent je rijbewijs kwijt......maar ze gaan dit wat volgens mij weer eens uniek Belgisch is veranderen,,,,,,,zogezegd ongelijk een fietser zonder rijbewijs kan dat namelijk niet kwijtraken en ik die fietste om niet dronken te willen autorijden kan het wel kwijtraken compleet met de mogelijkheid te verliezen mijn huidige officiële beroep ….vrachtwagenchauffeur te mogen uit voeren

 

Maar ja ik moet verder er wacht een bolleke op het terras van café de kroeg

 

liefde vrede verdraagzaamheid en medeleven wens ik U.

Verzacht Uw hart opdat het U zelf verdraagzaam wordt in deze werkelijkheid

 

salukes Han

—————

Terug