eindelijk op weg


weer 5

23-07-2013 17:54

Dokter

 

Vandaag was ik bij de dokter, het eerste wat me daar opviel was de auto met een L erop die in de tuin stond..........ach dacht ik bij mezelf wat lief kleien kinderen worden groot dat kleine lieve dochtertje van haar heeft ongetwijfeld nu autorijles of zelfs haar tijdelijk rijbewijs al.

 

 

Vandaag was ik bij de dokter, het viel me vandaag voor de eerste keer op dat ik in haar een soort “”bones “” zag.

 

Vandaag was ik bij de dokter, ik zat op de houten bank die ze nog van de vorige dokter had overgenomen.....””cirkels dacht ik bij mezelf en een doorlopende lijn vanuit het verleden.

Ik meende me zelfs te herinneren dat mijn eerste dokter....dr fortuin (zou het familie zijn van???)

ook precies zo 'n zelfde bank had.......cirkels dacht ik bij mezelf......en vervolgens dacht ik dat het wellicht ergens 60 jaar geleden wel een aanbieding voor dokterspraktijken geweest zal zijn. Het was in ieder geval ondanks dat het een stalen met houten plankern beklede zeer harde zitplaats was, een verbetering t.o.v. de wachtkamers waar alleen maar gestaan kon worden of waar men zelfs gewoon buiten voor de deur moest wachten.

 

Er moeten vast mensen gedacht hebben we nemen die en die dokter maar want daar is een wachtkamer en hoef je niet in de kou bte staan of kun je zelfs zitten als je geluk hebt dan.

 

Vandaag was ik bij de dokter , ik moest wel : Ik ben namelijk behoorlijk verslaafd aan mijn antidepressiva, voor de depressie heb ik het denkelijk al lang niet meer nodig maar dit middel heeft me lichamelijk verslaafd gemaakt,hoofdpijn, ruizen in het hoofd, de “”elektrische schokken , misselijk.

 

Ik zag het aankomen de dokter was op vakantie en mijn medicijnen gingen het niet halen dus rommelen , andere middelen nemen een dag overslaan , 36 uur ertussen nemen ipv 24 ach ja we hebben het weer overleefd

 

Het gaat me goed , het gaat me steeds beter de volgende maand wordt echt een gigantisch goede maand

 

lieve mensen als u dat wenst zal het U elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

de groeten maar weer

 

Han

—————

Terug