eindelijk op weg


weer16

31-07-2013 13:44

Gisteren en vandaag

 

Gisteren had ik cursus en hoewel ik vroeg naar bed was gegaan met een slaappilletje had ik me (o)verslapen. Het resultaat was dat ik pas bij de pauze op de cursus was en me eigenlijk niet zo tof voelde.

 

Na de cursus(vijftig plus!) vertrok ik met de vaste overtuiging een bolletje te gaan drinken en wat Nederlands brood bij AH te gaan halen.

 

Eerst nog wat nieuwe routes uitproberen en wat stukken stad verkennen. Uitkomend bij “”chinatown” wesenbekestraat die wat door gelopen nog wat “op zoek”' naar de afzetter die mij een kamer””verhuurde””.

Enfin spelenderwijze kwam ik bij permenneke de centrale bieb uit.

Nog een rondje ...toch maar eens binnen kijken...de boel verkennen....wat een mogelijkheden.....wat zou dat kosten??.....maar weer op stap op weg naar mun “”bolleke””

 

Ach toch maar eens kijken ach dit boek interesseert me hé ze hebben ook boeken van de saint die ik nog niet gelezen heb. Hey ze hebben Gardner met zun theorieën over de heilige graal het echte bloed.

 

Na nog een rondje even aan het lezen geslagen om 3 uur later pas weer buiten te staan , honger, mede door de barbecue die strategisch door het café van de leeszaal onder de lezersruimte was gezet zodat elke keer heerlijke grillgeuren de leeszaal penetreerden.

 

Ach maar vlug boodschappen doen.....weer geen brood meer alleen dat dun gesneden Belgisch....dat kan ik bij aldie ook krijgen, dubbelvla gekocht....door naar de aldie want het is al na vijven geworden.

 

Thuis gekomen na zes uur andijviestamp gemaakt en wat gerommeld.....bah ik had geen zin verder te ruimen , maar voelde me ook niet op mijn gemak, wat gecomputerd, tv kijken leverde ook niks op, dingen nazoeken psv tegen een Belgische club op tv , computeren en met een schuin oog de wedstrijd zien.......ruimen gaat ook niet.....bah ik voel me niet op mun gemak...slaappilletje erin cognacje erover en mijn bed in....ik mag me verslapen morgen.....................................................................................

Helaas pindakaas iets over 7 uur was/ben ik klaar wakker, van alles gerotzooid tot nu toe, mails beantwoord,,,,,, het ww kantoor van de vakbond is vanmiddag niet open ….sjit plan in duigen.

 

Wat nu....even rusten....leonard cohen aan en proberen wat te slapen het lukt niet......ik heb ook geen honger wat nu??

dsan maar aan de blog.....

 

En zo zit ik dan nu aan de blog, hoe moet ik mijn planning maken kan IK HET NOG UITHOUDEN TOT VRIJDAG??stomme capslock schiet weer aan!!

kan ik het nog uithouden tot vrijdag?? die stomme bruidstaart?? Ik heb het armoedig gehad maar dit slaat alles............geen geld …..bijna geen eten meer....maar spullen en drank!! wat gaat het worden..

 

Morgen moet ik echt opnieuw naar de vakbond dat is twee keer op en neer naar Turnhout, bij mijn dochter wil ik ook nog langs, de auto moet ik regelen, de boot de moter....... niets doen is ook iets doen dat is in dit geval je eigen put uitdiepen.

 

Nochtans gaat het me goed, ik heb een leuk stekje in het midden van Antwerpen, ik voel me gelukkig.....alleen gisteren en vandaag dat onbestemde, zenuwachtige enigszins angstige.............

Het zal me in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

wellicht heeft dit bloggen weer nieuwe vrolijke stofjes in mijn hoofd aangemaakt, werken de enzymen serotonen neurodinges en dopamines en al die chemische troep die jue lichaam maakt samen met de medicinale troep van de dokter goed

Ik heb mijn bloeddruk pil niet genomen bedenk ik me misschien maakt dat me wat onbestemd en gejaagd.

 

De gejaagdheid die ik voel is niet goed

 

ach ja gisteren en vandaag ….als de Lost weekend als verloren dagen??

 

Nee hoor elke keer gaat het een stukje vooruit en ik vertrouw op de voorzienigheid op de schenker alles goeds.

 

Dertel van veel overvloeds

 

Het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

 

Han

 

 

—————

Terug