eindelijk op weg


weer23

11-08-2013 15:05

Brusselmans ...bullshit !!!

 

Gisteren, na weer eens per velo verdwaald te zijn geweest in de buitenwijken van Antwerpen,liep ik met een enigszins verdoofde bips door t stad met allerlei ondeugende plannetjes door het hoofd.

 

Ik dacht daarbij geen moment aan brusselmans, die man leek al uit mijn leven gebannen. Hoe kon ik ooit denken dat en zo platvloers zichzelf herhalende figuur tweelingziel zou kunnen zijn met een daadwerkelijk genie als ik die zichzelf keer op keer opnieuw en opnieuw heruitvinden tot de heruitvinding het kunstobject bij uitstek wordt.

 

Enfin ik liep dus naar de kroeg met mijn door de velo enigszins verdoofde bipsje en had allerlei stoute en ondeugende plannetjes.

Het zijn altijd geheime plannetjes dat maakt het spannender en ondeugender.

Ditmaal wilde ik mijn bevallig en door mijn vrouwen bewonderde bipsje ontsieren met twee gigantische tatoeages.

De plannen en exacte vormen daarvan namen steeds meer gestalte aan.

Het leuke ervan was dat alleen mijn intimi het zouden aanschouwen en het nadeel ervan was dat ik nooit meer naar de sauna zou kunnen gaan.

Het zou van achter ziende links shit zijn met een pijl naar mijn weledel ontlastingsgaatje en rechts bull zijn met een paar vraagtekens erachter....Bull??shit ach en daar kun je dan van alles over bedenken .

 

In ieder geval dat was het dan weer naar mijn kroeg toe, mijn “”vaste “” plaats bezet nog maar één krant de andere gestolen. Drie keer van plaats moeten wisselen uiteindelijk die éne krant te pakken en drie bollekes verder strompelde ik (heb altijd moeite met weer opnieuw in beweging komen) van het terras af denkend aan bullshit brusselmans.

 

Had hij net alweer een nieuwe roman af, een pretentieloze bullshit detective roman stijl jaren 60.

Het gebruik bullshit stoorde me ik voelde mijn gedachten gestolen, maar de roman prikkelde me , ik ga um zeker lezen.

 

Bullshit brusselmans!!!

—————

Terug