eindelijk op weg


Blog

28-09-2013 22:45

meer 47

Link links link

 

Links van me ligt “” quest braintainement psychologie”” voor me staat de tv op pauze (alles kan tegenwoordig en kun je de reclame gewoon “doorspoelen”) rechts een enorme puinhoop , rommel door het hele huis en zelf ben ik licht aangeschoten, want hoewel ik geen bollekes ben gaan drinken ben ik thuis aan de wiskie , de türinger , kaas en cervelaat gegaan, avondeten is er weer bij ingeschoten.

Zie daar het toneel waaronder ik deze blog schrijf.

Mijn dyslexie is zeer manifest omdat ik nu zeer vaak verkeerd om typ woorden verkeerd bouw etc. etc. maar gelukkig is er weer de spellingscontrole

 

 

waarom ik nu schrijf is omdat ik de wereld wil laten weten dat ik een hele een groet hekel en wel een hartsgrondige hekel aan wassen heb en het zo lang mogelijk uitstel......wassen wordt zo een marathon en ik krijg er nog meer hekel aan.

Ik zit nu in zo'n marathon en heb net twintig of zo onderbroeken van de wasmachine naar de droger geladen. Gelukkig heb ik gedrild door mijn eerste vrouw moeder van mijn twee oudste kinderen geleerd hoe dat zo goed mogelijk men zo efficiënt mogelijk te doen zodat strijken overbodig is.....en gelukkig maar want tijd om te strijken heb ik niet hoewel ik dat juist erg graag doe.

 

Zo heb ik een hekel aan afwassen dus spaar ik dat zoveel mogelijk op, maar vindt afdrogen wel weer leuk maar uit hygiënische aard is het beter niet af te drogen maar de afwas lucht te laten drogen,,,,,,omdat ik echter zo'n hekel aan afwassen heb is de afwas zo groot dat ik gelukkig tussen door wel af moet drogen.

 

De was is echter veel te groot om te strijken dus doe ik daarmee waar ik wel weer een hekel aan heb opvouwen direct uit de droger middels de door mijn eerste vrouw aangeleerde technieken.

Zo dat was het weer even

 

het zal me elke dag na elke was weer beter en beter gaan

en ik heb weer twintig onderbroeken schoon en kan fdus weer twintig dagen vooruit, want een onderbroek a day keeps de dokter away

doeg dag salukes Han.

—————

28-09-2013 12:20

meer 46

Postmoderne modernist

religieuze dialectisch materialist

gelovige atheïst wie ben ik?

Ik zeg U vanuit de grond van mijn hart het volgende.....

met ramses shaffie bid lach vecht en bewonder:

als moderne traditionalist

als Postmoderne progesieveling,

als authentieke conformalist,

vraag ik U buiten elk bestaand hokje bestaan of gemeenschap te denken,

maar bine het bestaan van deze werkelijkheid en de al dan niet schijnbare werkelijk van dit bestaan te lachen vechten bidden lachen en bewonderen dat wat ons na staat en waard is voor te staan

 

het gaat me elke dag in alle opzichte steeds beter en beter hoe verward mijn gedachten, bestaan en verhaaltjes hier ook lijken te zijn

de groeten

Han

https://www.ted.com/talks/elaine_morgan_says_we_evolved_from_aquatic_apes.html

—————

28-09-2013 12:09

meer 45

Lijstje;

blog iedere dag

blog in de morgen blog in de avond

kinderen kleinkinderen en familie

studeer en lees

ontspan en kijk tv

houd contact met je vrienden

—————

28-09-2013 12:06

linkje

—————

28-09-2013 12:05

meer 44

Discipline en lijstjes

 

All i need is discipline, what follows is...

en nu verder in je moerstaal wat volgt is energie, waaruit liefde en harmonie voort kan komen.

Zonder energie geen bestaan geen liefde en het begint met discipline.

Mijn kamer verwarmd, luisterend naar Ted nu jane goodal.

Ik weet dat mijn bestaan gekenmerkt wordt door een algemeen gebrek aan discipline waardoor alle energie lijkt weg te vloeien ion het al...het heelal terwijl in deze werkelijkheid energie gekanaald dient te worden om nieuwe energie te genereren om de ze werkelijkheid gaande te houden zq naar een ander “”hoger”” doel te leiden..

 

Dus een oude truc voor me is lijstjes zoals vroeger.....eerst kids, dan familie vervolgens werk(inkomen) en dan de rest als ik daar nog aan toe kwam.....maar wat bleek er kwam zoveel energie door vrij dat er nog veel meer tot stand leek te komen en het leven op een ander plan leek te komen.

Met het leven in deze bedoel ik mijn bestaan en het bestaan van mijn nazaten in deze werkelijkheid van dingen.

 

Nu ook met te weinig externe prikkels die me min of meer “”dwingen”” discipline te betrachten lijkt soms alle energie weg te ebben.

Het begint dus bij discipline.......

discipline genereert van alles.....vrnl beginnend bij energie...

 

discipline kan men afdwingen, met de zweep, straf, beloning, trucjes...in mijn geval de beste truc was afspraken maken verplichtingen aangaan en de straf of beloning van het al dan niet nakomen van die verplichtingen was dan de zweep om enige discipline te bekomen.

 

Een andere interne motivator is het maken van lijstjes..

ik ga dus een nieuw lijstje maken...

vriendelijke groeten

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan.

Han

 

—————

26-09-2013 19:59

meer 43

Nog vlug effekes

 

nog vlug effekes, om de discipline erin te houden.

De methode Couhé zegt als je in zo'n periode zit jezelf te programmeren met het gaat voorbij het gaat voorbij.

Ik denk dat dat niet zo is, het waait alleen maar wat over om altijd weer terug te waaien.

Je moet telkens jezelf overeind pakken.

Discipline is het beste.....helaas heb ik dat niet zoveel.

Ik heb daar een trucje op geleerd...afspraken maken, beloftes doen.....want ik ben een eervol man, je woord houden, je belofte nakomen dat is belangrijk voor me

Ach en zo houd mijn eigen gecreëerde sociale systeem me op de been.

 

Dus ook de blog schrijven,,,,morgen m,aart weer vroeg op om mijn studietaak te doen

dus nu maar vlug even bloggen

 

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan.

 

De parkiet bootst het geluid dat ik maak door hard op de toetsen te hameren ( ik ben dat zo gewend vanuit een ouderwetse echte typmasjien) na

 

leuk hè nu salukes dan maar

 

Han

—————

25-09-2013 21:14

meer 42

Druk drukker drukst

 

ik heb altijd de nijging om me zelf voorbij te hollen, als ik zo wat een minder drukke periode meemaak vergeet ik altijd wat zo los nog op me af kan komen en om me niet te vervelen en bang voor depressie ga ik mezelf allemaal bezigheidjes aanmeten.

 

Ik loop dan zo van renbaan naar renbaan van circuit naar circuit mezelf op te werpen als iemand die weinig te doen heeft tijd genoeg en altijd bereid te helpen.

 

Ik strooi mijn brood uit over het water en langzaam aan begin ik zo van hengel naar hengel te lopen om te kijken of het niet bijten wil

 

zoals de afgelopen periode en dan vind ik mezelf wat bezigheden en hier en daar begin ik zo een parcoursje te lopen, eerder toegezegde gezamenlijke parcoursjes beginnen ook eens te vragen of ik hen niet met mij aanwezigheid wil verblijden.

 

Met het idee in het achterhoofd tijd en energie genoeg te hebben vergeet ik goed te plannen , de vissen genoeg getriggerd door het uitgestrooide brood bijten volop ik ren van hengel naar hengel van parcours naar circuit en via het ene parcours via de hengels weer naar het volgende circuit.

 

Hey wie kom ik daar weer tegen …...??? wie?? oh ik ben hetzelf ...ik ben mezelf weer eens voorbijgelopen.

 

Maar toch ik blog

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

Thailand wacht

saiyokyai ik kom eraan!!!!

 

han

—————

24-09-2013 10:36

meer 41

Droefheid/blijheid

treurnis/vreugde

geen opluchting.

 

Het waren heerlijke dagen,,,,,eerst met mijn moeder, lekker gekaart, gegeten , plezier gehad en natuurlijk de standaard preek aangehoord.

 

Daarna met de hogeschoolexcursie/werkbezoek...heerlijk, vooral de gesprekken de ontmoetingen..ik geniet er van.

 

Tussen door veel treurnis, mijn vrouw laat definitief weten niet naar me toe te komen, ze is bang......

Ik weet niet wat me het mest verdriet....dat een vrouw bang van je is of dat ze niet terugkomt.

Ik weet dat ik me soms hard uit mijn woorden scherp en onvoldoende zorgvuldig gekozen, maart als men naar me kijkt en me beleeft.....kijkt naar wat ik doe ziet men toch wat een enorm watje ik eigenlijk ben die alles wegschenkt voor een vriendelijk woord en een blijde lach.

 

Ach ja liefde/verliefdheid/partnership.

Vandaag met mijn zoon op stap een motorritje, wat een geweldige vent is dat toch geworden en mijn dochter ook,alles wat belangrijk is voor me is verinnerlijkt in het leven van die kids....heerlijk …..was ik toch een redelijke opvoeder, ook een aantal van de pleegkinderen die ik onder mijn hoede had zijn zeer goed “”terecht”” gekomen.

 

Ach ja blijheid, vreeugde over wat er is wat ik heb en hoe boeiend mijn leven was, anderszins ben ik het toch wel een beetje beu...ik zou graag naar een andere werkelijkheid over villen gaan..

Welke taken welke opdrachten wat is er nog te doen voor me.....

Ik lijk alleen maar te leven voor het najagen van mijn eigen genot en eer, niets te diene, te offeren...dingen die ik altijd zo graag leek te doen.

 

Studeren geeft me veel voldoening, de bollekes ook maar daar ontbreekt het geld voor door de studie.

 

Hoe lang kan ik de studie nog betalen, als er geen mensne bijspringen lukt het nu al niet.

Toch weet ik het is goed dat mijn vrouw niet bij me is, het heropende mijn leven, toch mis ik haar enorm, ze was grootdeels mijn leven. Het gaat zoals het gaat,overtuigt als ik ben van het bestaan van meerdert parallelle werkelijkheden, weet ik ook dat je klaar moet komen met de werkelijkheid waarin je leeft,of de werkelijkheid waarin je vastgehouden of vastgezogen schijn te zijn.

 

Ik ervaar flarden van andere werkelijkheden....droom of werkelijkheid.....geweldig!of het begin van een langdurig psychiatrisch “”ziekte proces””

 

Eigenlijk ben ik een puur bdsm figuur, ik wil geleid worden, me overgeven,,,,en telkens voel ik me weer gedwongen te meesteren terwijl het niet mijn natuurlijke rol lijkt

 

 

mijmeringen

gedachten

ik weet het op dit moment niet

angst en vertwijfeling slaan toe....

maar het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

Methode Couhé ook nu nog actueel,,,,,,,ik ontmoet bijna geen nieuwe gedachten het is het herkauwen van oude gedachten en ideeën,,,ook in de filosofie vooral niks nieuws niks anders dan ooit was geweest,,,,het wordt tijd voorde ontdekking van andere werkelijkheden, de ontmoeting met ander levend””intelligent”” buitenaards leven of de ontmoeting met onze Meester die ons als een kunstmatig mierennest in een aquarium/terrarium op zun slaapkamertje houd

 

het gaat U allen goed

Mijn gedachten zijn vooral bij Bart alle barten trouwens die ik ken wiens stappen in deze vergankelijkheid even wat moeilijker zijn.

En natuurlijk bij mook die ik mis en waarvan ik weet dat zij het ook moeilijk heeft.

Ach het gaat goed, ik leef in deze werkelijkheid,

ik denk dus ik bestaan

ik voel ervaar tast en mijn hersenen verwerken het als de realiteit.

Genoeg gezaagd

de groeten uit België

 

Han

 

—————

22-09-2013 11:24

meer 40

Tranen/verdriet

 

Tranen, verdriet

opnieuw

keer op keer

waarom?

Daarom!!

elke keer opnieuw

een beetje sterven

het weeïge in de maag

zenuwcelstructuren in/bij de darmen

de koppijn

de tranen in mijn ogen

had ik maar

was maar

het heeft

niet zo mogen zijn

jammer

 

wat moet ik doen

troost zoeken in en anders armen?

Mijn kop staat er niet naar

wegvluchten??

nog zoveel te doen

doodgaan??

au revoir cést mourir un pue

 

er is weer een stuk van me gestorven

zoals er dagelijks vele stukjes van me sterven

ebn vele nieuwe stukje komen

i feel like diing

you know i can

coz my woman left me

de geschidenis herhaalt zich

het zal wel in de aard der dingen liggen

vooral in mijn aard der dingen

het zal wel een deel van mezelf zijn

dat telkens sterft en opnieuw geboren word

Han

 

—————

22-09-2013 11:06

meer 39

niet kunnen slapen

slaappilletje erin

Veel uit bed

vroeg wakker

toch maar weer gaan liggen

verslapen

koppijn

fijn begonnen gesprek met mijn vrouw

wat wasze mooi 

wat was ik weer verliefd

ze komt niet

het is afgelopen

bummer

het laatste draadje

ik voel me eenzaam 

scheiden

jammer

maar het zal goed komen

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

han

 

 

—————