eindelijk op weg


Blog

06-10-2013 10:21

weer 57

Het bestaan in deze werkelijkheid

blijft zich continueren,

of je nu wilt of niet.

 

Tja het bestaan gaat door, “”overleven”” lijkt één van de oerdriften te zijn van de mens, tezamen met het doorgeven van het al dan niet gemuteerde DNA.

 

We passen ons aan DNA muteert, geeft ook lichamelijke veranderingen door die in een paargeneraties zijn opgebouwd.

 

Momenteel ben ik wat gefascineerd door twee dingen.......de mutatie van DNA en het maken van zeep.....ik moet de verbanden in mezelf nog ontdekken.

 

Ook ben ik geen wetenschapper,,,,verre van dat,,,ik ben er veel te lui voor. Ik moet het dus hebben van het onderzoek en de getrokken conclusies van wetenschappers die hoewel vaak redeneren van algemeen aangenomen axioma's het toch ook zeer vaak oneens of zelfs tegenstrijdig zijn.

 

Ik ben etr op gekomen door de mutatie van “”de blauwe ogen”” sommige wetenschappers zeggen dat er een gen voor verantwoordelijk is dat tienduizend jaar geleden is ontstaan anderen zeggen dat de kleur van ogen door wel zestien verschillende gens wordt veroorzaakt....ach ja kom er dan maar uit.

 

Heerlijk mijn nieuwe manier van redeneren, gewoon vanuit mezelf me niet druk makend over wat anderen zeggen of het aan halen van deze of gene bron,,,,gewoon ik denk (dus ik ben)ik heb vernomen, mij is verteld dat.....

 

Ook de steeds vaster wordende overtuiging dat alle theorieën in elkaar passen uit de zelfde bron voortkomen of naar dezelfde bron gaan (godsbegrip) maakt heter wel gemakkelijker op.

Ik ben NU Cornelis Verhoeven aan het lezen geniet er enorm van maar raak niet echt onder de indruk of bijzonder geïnspireerd door hem. Denkelijk blijft het toch een ietwat gewoonlijk burgermannetje te zijn die leuke filosofische gedachten schrijft, waarvan sommigen wel erg briljant waren en ik al dertig jaar als gemeengoed van mijn denken met me meedraag.

 

Ik mocht de vreugde smaken twee jaar les gehad te hebben op de school waaraan hij les gaf,; ik was één van de twee eerste jongens op die voormalige meisjesschool en vond dat als veertienjarige zeer interessant al die meiden van de mms.

Ook was daar een soort innerlijke strijd gaande van vernieuwing en democratisering, sommige docenten stonden te blowen voor deklas deden het verplichte programma en hielden zich verder bezig met liefde vrede, geluk en verandering, terwijl de anderen (en zowel oud als jong) gewoon traditioneel veel wilden leren stonden op aanzien en orde en discipline hoog in het vaandel hadden onderwijl genietend van de minirokjes van de dames die daar duidelijk hun voordeel uit behaald.

 

Carmiggelt ik weet niet eens hoe je het schrijft en Bomans waren/ zijn mijn voorbeelden en inspiratiebronnen.

 

Maar goed DNA en zeep, het loog is nu op dus de productie ligt stil maar het nog steeds enigszins vervuilde appartement ruikt al wel naar zeep en de eerst theoretisch uitgedachte en vervolgens praktisch geteste formules lijken te helpen, ik ben alleen nog niet helemaal zeker over het proces.

 

Goed wellicht zijn we de hoogstintelligente werkvorm van het leven in dit samenstel der dingen, ik ben er van overtuigd dat er meerdere hoger intelligente vormen waren/zijn en in ieder geval komen(planet of the apes)

 

en wat verder, ik ben er even stil van ,,,,,,enigszins verward, ach ja we zien wel weer

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

Han

 

—————

05-10-2013 15:02

weer 56

Ik ben lui

 

Ik ben lui, laks,te beroerd om dingen aan te pakken,verveeld, niet in staat tot daden te komen.

Ik troost mijn geest met goede voornemens en zo sukkel ik van goed voornemen naar goed voornemen, de goede voornemens maken op zich al schijnbaar stofjes in je hersenen aan waardoor je je al beter voelt en meer verontschuldigt voelt dus minder schuldig voelt en in de luiheid blijft zitten.

 

Nu besef ik me ook terdege dat lui in het belgisch/vlaams een heel andere betekenis dan wel gevoelsintensitiet heeft als het hoog algemeen beschaafd Nederlands,,,,,,en dan vervolgens heeft het voor mij een als autistisch aangelegd persoon een nog wat specialere bijna digitale betekenis of is het wellicht in mijn geest gaan zwerven om tot een zeer van het publiek afwijkende totaal eigen begripsvorming te komen.

 

Enfin ik ben lui.......

en vervuil dus......en dat is wel het ergste wat me kan overkomen,,,,,rommel is niet erg maar vuil!! Ik poets echt niet wekelijks of zelfs maandelijks maar als ik poets gaat elk klein hoekje “”eraan””

 

enfin ik ben lui, was ik eigenlijk al jaren te lui om mijn eigen eten te koken door mijn huwelijk had ik dat weer opgevat en door de armoede ben ik bijna weer verplicht het te doen.....

Maar ik heb er geen zin in dus kies vaak voor het zgn gemaksvoedsel, dat is ook iets duurder, niet zo gezond maar het bevredigt je snel en gemakkelijk (ja de sex schijnt ok door de maag te gaan....ohh jee wat zeg ik nou??)

 

Lui dus en net als in nadere armere tijden is de maand te lang voor mijn geld....ik ben dus weer teruggevallen op mijn oude studentengewoontes.....ja ook eieren met spek( maar dat komt meer omdat het snel lekker en gemakkelijk is).

Schieten mijn toetsen weer op een ``ander'' en kloppen de accenten en accolades niet meer met datgene wat mijn toetsenbord aangeeft. Toch maar weer een les nemen het pc gebruik denk ik.

 

Ik ben dus lui ook te lui om mijn gedachten te ordenen en spring dus ook in deze blog van de hak op de tak....maar ja heb mijn vuilnis al opgeruimd mijn afwas gedaan en enkele zaken schoongemaakt, eieren met spek in de pan gedaan, gebakken en afgezet....ben dus te lui om te eten.

 

Ik ben dus lui en heb geld te kort ….daar komt de oude studententruc, die ik overigens in aangepaste vorm ook toepaste op mijn eerste jaren met de kinderen alleen.

Eten van de muur....

 

Ja eten van de muur ik heb dit geleerd van Nederlandse nonnen in Frankrijk, zij bedelden om voedsel en soms was er te weinig vers....dan hadden ze een ''muur`` waarlangs gemaksvoedsel stond opgesteld, blikken droogwaren en dan werd er op die dagen ```van de muur gegeten``

 

Ik koop dus in het begin van de maand allerlei zaken in te ruim die in de vriezer gaan, het zijn wel meestal aanbiedingkjes en bijna over datums......meestal vlees en blik zodat ik eind van de maand ook nog wat vlees heb en gemaksvoeds wel.

 

Ik ben er moe van het zweet gunst mij over het voorhoofd koffie drinken en mijn eieren met spek, vanavond een blik linzensoep, ik zou er ook het eerstgeboorterecht voor verkopen,.

 

Het gaat me elke dag in alle opzichten beter en beter

 

groeten

han,

—————

04-10-2013 15:10

weer 55

Studeren

 

studeren is heerlijk , studeren is fijn .

Ja ik geef toe niet alle aspecten, het wordt dus de vraag en de kunde om het zo te organiseren dat met optimaal persoonlijk genot en maatschappelijk resultaat, het grootst mogelijke aantal minder prettige aspecten geëlimineerd kunnen worden.

 

Een bepaalde “”ik geef er geen donder om “” houding vereist dat natuurlijk wel, kortom naast studeren ook nog acteren,,,,,,,,,en laat ik dat nu ook erg leuk vinden.

 

Om minder prettige zaken te vermijden en de prettige kanten van het studeren te sublimeren helpt het natuurlijk wel zicht te krijgen op wat je wel en wat je niet prettig vind......

 

 

Gelukkig wordt dat naarmate men ouder wordt en ervarener in het leven staat steeds gemakkelijker, het wordt echter bemoeilijkt doordat ook door de ervaringen in het studeren steeds weer nieuwe aspecten opduiken waar ook een levenservarene door verrast wordt. Het lijkt me trouwens een kenmerk van studeren,dieper op interessante zaken ingaan en zo zowel negatieve als positieve aspecten zich voordoen.

 

Ik heb een hekel aan groepjes, maar vind onderzoekende en elkaar bevragende discussie zeer fijn.

Ik geniet van stevige stukken les/college.

Ik ontmoet graag mensen en hoor graag over dat wat ze drijft wat de engagementen zijn en hoever men bereid is daarin te gaan.

 

Waar de persoonlijke grenzen van mensen liggen en waar gemeenschappelijke grenzen ontstaan, waar de subjectiviteit overheerst en waar van ons gevraagd wordt ons aan een soort intersubjectieve objectiviteit over te geen.

 

Ik lees graag, het liefst waarin iemand met een uitgesproken mening schrijft over iemand anders met een uitgesproken mening.

 

Ik bekijk graag dingen holistisch en over de grenzen van vakjes en wetenschapjes heen, zoek graag oplossingen daar waar die normaal niet gezocht worden om dan bijna altijd de vraag te stellen waarom niet??

 

IK heb er allemaal zin in maar doordat studeren ook weer opnieuw een ontdekkingsreis in mijn eigen wensen en verlangen en mogelijkheden en onmogelijkheden met zich voortbrengt loop ik weer en nog steeds het gevaar weer opnieuw halve en afgebroken studies aan mijn curriculum toe te voegen.

 

Ook doe ik graag dingen samen met vrienden, studeren met vrienden, en vooral de sublieme vriendensoort ….het nageslacht.......tot zij de leeftijd en het bestaan van zelfstandig volwassene realiseerden was mijn nageslacht geen vriend van me(voor de duidelijkheid ook geen vijand) maar meer mijn taak in het leven, niet mijn enige maar voor een groot deel wel mijn hoofdtaak, nu kan er langzaam een vriendschapsband ontstaan of een verwijdering waardoor alleen nog maar een ritueel van plichtplegingen zal overblijven welke zal bestaan uit rituele telefoongesprekken, zinnetjes op facebook en het jaarlijkse bezoek rond de kerst.

 

Ik sluit niet uit dat er in andere levensfasen ook weer een nieuw soort vriendschap ontstaat, zo een beetje gelijksoortig met de vriendschappen die ontstaan tussen Nederlanders in een ver gehucht in een vergeten land die normaal nooit bevriend zouden zij en nu puur door het simpele feit een meer dan de anderen in de omgeving gemeenschappelijke achtergrond te bezitten.

Je ziet zo ook vriendschappen tussen mannen van Thaise of Roemeense, Bulgaarse of andere “”vreemde “” vrouwen.

Normaal zouden het nooit “vrienden” zijn maar bij gebrek aan “”beter””of anders doordat ze nu wel in een bepaald soort gemeenschappelijkheid bezitten ontstaan zo wel niet diepe maar soms wel heel hechte vriendschappen.

 

Zo ontwikkel ik nu een bepaald soort vriendschap met mijn moeder, kaarten, dingen samen doen die echter vaak geïrriteerd raakt doordat zij niet van het archaïsche bemoederen af kan komen (maar dat is een ander verhaal.)

 

Ik heb net een telefoontje gehad dus ben eigenlijk de draad van mijn verhaal een beetje kwijt dus stop maar ven geef miju weer even over aan grote,,,,nee supergrote lamlendigheid en kijk wat tv over een serie/spree moordenaar

 

het gat me goed!! U Ook???

 

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan,.

En doordat het mij, U en vele anderen steeds beter en beter zal gaan, doordat we erop letten dat het niet ten koste van anderen gaat (doet wat gij wilt maar doet een ader geen schade)

zullen we dit samenstelsel der dingen op steeds hoge niveau tillen.

 

Het zal deze werkelijkheid elke dag elk moment steeds beter en beter gaan

 

de groeten maar weer.

—————

04-10-2013 14:03

weer 54

Daarrrrrrrrr gaat ie weer......

 

Drukte, internetproblemen, te veel om te bloggen en algehele lamlendigheid hebben het bloggen wat stilgelegd.

 

Metselcursus dinsdagavond was weer geweldig en met de studie is het ook fantastisch.

Vandaag had ik een planning die met veel innerlijke uiterlijke en vooral internetobstakels desalniettemin(ik vind dit dus een heerlijk woord) vroegtijdig geëjaculeerd zijn. (speling op klaarkomen).

 

Waarna ik niet verder ging met verder realisatie van grootse en kleinse plannen maar me weer overgaf in algehele lamlendigheid.

 

Het is een puinhoop rondom me , ik wordt straks nog vervuild uit mijn huis gehaald.....

En hoewel ik zelfs dingen in mijn schriftje geschreven had om niet te vergeten kreeg ik me niet aan de blog.

Maar schrijf dan tenminste één zin zo van “”ik ben er wel maar door lamlendigheid blog ik niet maar beloofde me tenminste één zin op de blog te zetten””...

 

Zo gezegd zo gedaan....eerst nog even stofzuigen(blogvermijdend gedrag jan....!!)

en ja hoor achter de computer...eerst nog even dit, dan dat , e mail nog maar es....

 

maar ja dan toch maar bloggen nee eerst mijn zus bellen....verdorie niet huis dan haar gsm...neemt niet op.....

nu dan maar bloggen

en het is er.....

de energie stroomt weer

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

 

Han

—————

30-09-2013 08:11

weer 53

Het is doorbijten

 

het is doorzetten, buikpijn, darmstoornissen, te weinig geslapen en toch naar de sociale school, op de motor want dat is goedkoper.

Als ik iemand tegenkom lach en speel ik, het gaat geweldig met mij.

Ik heb dat van mijn opa geleerd laat nooit merken als het wat minder goed gaat,val anderen niet lastig met je problemen en laat nooit je zwakste plekken zien.

 

Tezamen met een moeder die duidelijk niet tegen ziek kinderen kon of ook maar vond dat je door moest bijten, zit dat er schijnbaar zo ingebakken dat ik bijna niet anders kan.

 

Klagen, zuchten en steunen is ook niet productief weet ik, voor je sociale leven is het beter sterk dan zwak te zijn.

 

Een goede partner zou veel kunnen zijn.....,maar eigenlijk ben ik zo alleen zeer gelukkig en met een partner is het meer dan ooit: “”vermijd economische tegenslag””

alleen kan je er beter je draai in vinden, je keuzes in maken dan met twee.

 

Bovendien is het compromis niets voor vrouwen.....

 

ach wat moet ik nog murmelen, de week is weer begonnen, dadelijk naar de hogeschool.

 

Het zal me in alle opzichten elke dag steeds beter en beter gaan

 

de magie van het leven, de magie van het bestaan, heb je het gevonden dan mag je weer verder gaan

verder gaan en opnieuw beginnen, maar nu moet ik op deze kleine weg naar school gaan

de groeten

fijne week

Han

—————

29-09-2013 19:04

meer 52

Het is nog geen zeven uur en ik moet het licht al aandoen.

 

 

Hoewel het vandaag ongetwijfeld een warme dag was, zonnig in ieder geval, moest ik zojuist het licht al ``ontsteken`` zo rap wordt het al schemerduister.

Het wordt tijd dat ik naar Thailand ga.

 

Door allerlei omstandigheden heb ik vandaag weer eens het huis niet meer verlaten,

wel ben ik begonnen aan het opruimen en schoonmaken maar ook dat versmoorde weer in goede bedoelingen.

Heb wel lekker maar simpel gegeten en de frituurolie is dus definitief naar de vaantjes.

Daar ga ik dus zeep van maken, ben daar erg curieus naar en hoop echt dat het gaat lukken, theoretisch heb ik het al bijna helemaal bedacht zit alleen nog met de geur.......

Hoe een prettige geur er van te maken.......

Eau de cologne toevoegen??? of geparfumeerde oliën of wellicht wat thai boxing olie...daar ben ik nog niet uit.

Maar binnen kort heb ik dus mijn eigen zeep, ambachtelijk geproduceerd en dat lijkt me geweldig!!

die kan dan rustig een maand of twee rijpen en is dan klaar als ik uit Thailand terug kom.

Eigenlijk was het een diep treurige dag, dat je je huis niet uitgaat omdat je bang bent ook maar een kopje koffie te drinken of een bolleke of een ijsje

ach ja

morgen weer school , dat is ook weer een hele uitgave, als dat zo doorgaat maak ik dit semester nog niet af.

Maar ja het gaat me elke dag in alle opzichten steeds beter.

Nog een beetje tv kijken slaappilletje erin en vroeg naar bed `onder de wol``

dat was het weer voor vandaag

groeten

Han

—————

29-09-2013 13:58

meer 51

Schijnbaar lusteloos

schijnbaar lusteloos zit ik hier te spelen met woorden, mijn computer, mezelf bijna.

Schijnbaar lusteloos met een ongedurigheid een wens vooruit te gaan.

Bloggend verzamel ik ik energie om dadelijk vanuit de schijnbaar lusteloze toestand in actiestand te schieten en schijnbaar rusteloos bevrediging na te jagen.

Het lusteloze uiterlijk kenmerkt zich door een rusteloos innerlijk.

Het rusteloze uiterlijk kenmerkt zich door een lusteloos innerlijk op zoek naar zingeving en prikkels om het bestaan in deze werkelijkheid te overleven.

Het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

Ik ga in actie schieten

 

Han

—————

29-09-2013 13:46

meer 50

Vanaf de eerste beleving

(voor iemand speciaal)

 

Vanaf de eerste beleving dat ik je miste zijn de jaren zonder jouw geenszins een kwelling geweest of van verdiet.

Eerder doordat er telkens een langere tijd van zeker gemis was een opgebouwde vreugde van het elkaar weerzien.

 

Wel is er telkens de treurnis als een ontmoeting niet door kan/kon gaan, een ondertoon van gemis het ervaren van de leegte op dat moment niet met je diepste soulmate in aanraking te kunnen komen.

Wie of wat je bent weet ik niet , zal ik misschien wel nooit weten , wel dat we gedeeltelijk hetzelfde magische DNA met ons meevoeren wel zo wie zo al een verwonderde verbintenis geeft.

 

We zijn familie, gelijken en broeders in het zoeken naar spiritualiteit en het zoeken en verwerkelijken van een nieuwe wereldorde. Grote woorden die meer bij jouw dan bij mij passen.

Grote gedachten die meer bij mij als bij jou passen, in ons gesprek de ontmoeting waarbij de woorden de gedachten elkaar raken en onze zielen even versmelten in het lichamelijk en geestelijk samen zijn.

 

We deden/doen niet zoveel samen en het meest bevredigende is nog gewoon “”hanging out together”” samen hangjongeren spelen door door de stad te zwalken , winkels te bekijken de sleghte te bezoeken en een voorzichtig terrasje te pikken.

 

Ik besefte het voor het eerst toen ik van je vader hoorde dat je er niet meer woonde en ik teleurgesteld verder ging.

We zijn nu bijna vijf en dertig jaar verder, onze beide leven s kregen de unieke wending van nageslacht,,,iets wat we beide nooit verwacht hadden maar beiden wel in elkaar herkenden.

We zijn broeders naar lichaam ziel en geest .

Geliefde vriend, broeder,zielsverwant ik houd van U en wens U het allerbeste en kijk telkens weer uit naar een kort samen zijn van woord, gedachte, gebaar maar vooral van innige aanraking:de omhelzing de kus

 

in gedachten soms (niet altijd) maar verder altijd verbonden

 

Han

—————

29-09-2013 13:24

meer 49

Authenticiteit in het denken

authentiek zijn

de behoefte van het aanhalen tot

 

Hoe kunnen we zo vrij en authentiek mogelijk denken.

Het denken is zoals het DNA, het bouwt voort op dat wat bestaat en maakt een eigen unieke/authentieke mix.

 

Waarvandaan in ons denken en uitleg over hoe we denken dan ook altijd “”autoriteiten”' aan te halen, plato zegt, socrates deed epicures stond voor verhoeven dacht....... Het is immers evident in de vorming van ons denken dat we kennis hebben/hadden en nemen van wat andere denken,dat we bewust of onbewust ons denken ,onze gedachte toetsen, afzetten tegen of stellen boven de gedachten van anderen.

 

Ook zoeken we door het delen en verdedigen van onze gedachten medestanders, gelijkdenkende, hoewel dat bijna een onmogelijkheid is doordat er in de gedachte ook de schijnbare consensus van gedachten altijd een onderlading van de persoonlijke niet kopieerbare innerlijke weging en beleving zit.

 

Maar ja authentiek denken......bewust van het feit dat ik nu eenmaal ik ben, ik denk vanuit mijn eigen dna gedachten profiel opgebouwd uit het dna meegekregen van mijn vaders en moeders in het denken.......het is daarom ook niet nodig mijn gedachten extra of minder gewicht te geven door uit te leggen van uit welke denkers ik mijn ideeën opbouw of ze afzet tegen de ideeën van andere n

 

Ik ben ik ik ben authentiek, ik denk,ik ben ik besta en zoals ik is er geen tweede.

 

Ook al zullen vele proberen mij en mijn denken onder te verdelen bij andere denkers of mij als een lichtgewicht uit het rijtje der denkende mensen bij de papegaaien te zetten.

 

Als veertienjarige puber schreef ik een toneelstuk en een gedachte erna. Mijn toenmalige Nederlandse leraar beoordeelde het als goed maar zei dat het plagiaat was..........Hij heeft mij echter nooit aan kunnen geven van waaruit het plagiaat dan was, welk stuk ik kopieerde of anderszins navertelde toen ik zestien was kwam ik erachter dat één van mijn hoofdpersonen dezelfde was als in “hair”de topmusical van toen (berger)

maar ja om het daarom tot plagiaat te brengen. In ieder geval was zijn benadering beter als een latere nl leraar die mijn opstel naar mijn ouders stuurde en het weigerde te beoordelen (een eerste altijd meegedragende verloren aanvaring van mijn ik met het establishment)

De gedachte waarop ik een gedicht schreef kan ik wel als plagiaat thuisbrengen als ik in zijn perspectief ga staan( ik ben een zwerver in het diepst van mijn gedachten) maar kan het als je het origineel nooit gelezen hebt of er kennis van hebt genomen voordat je het schrijft plagiaat genoemd worden los van wat het feitelijk is (want dat weet ik dan niet....het is iets van wie vond de boekdrukkunst uit)

 

Oké dus de authentiek gedachte....ik ga ervan uit dat iedere gedachte authentiek is en dat er net als zoveel er hooguit intersubjectieve gezamenlijkheid in gedacjhten kan zijn.

 

Het is niet nooit nodig naderen te vernoemen in je verhaal, je gedachte, soms kun je leren, gezamenlijk leren van de gedachten/ideeën van anderen.......Als jongere kreeg ik van mijn “”peers”” de kritiek me te verschuilen over wat die en die zei of leerde over een bepaald onderwerp of probleem,,,,,ik laat het nu achterwege.

 

Ik verwerp het dan ook als een ander mijn gedachten als plagiaat of die en die school of in de trant van of in naar de ideeën van of christelijk judaïs geïnspireerd etc. etc. etc.

 

Mijn gedachten zijn authentiek , van mezelf en ik uit ze omdat dat nu gewoon een innerlijke drang is van me.

Nu ik zevenenvijftig ben heb ik niet meer de illusie grote hordes medestanders of politieke dan wel filosofische veranderingen tot stand te brengen.

 

Het is voor mij van mijn, door mij en ieder pakke dat hij pakke wille

het zal me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter gaan

wat is internet toch eigenlijk een prachtig medium.....een mondiale samenleving van homo sapiens sapiens naar homo ludens waarvan homo evolutiones een uiting is.....het spelen met ons eigen bestaan onze eigen toekomst niet alleen maakbaarheid van onze samenleving maar ook maakbaarheid van ons als mens onze opvolgende generaties

 

 

het gaat me elke dag in alle opzichten steeds beter en beter.

 

Han

—————

28-09-2013 22:46

meer 48

Daarom schrijf ik

daarom blog ik

het genereert energie

het houd me levend

han en bart lezen het soms en voeden mijjn energie

harrie lees jij het nog??

jan leest het vaak met meer en minder plezier

waarom

waarom besta ik 

waarheen ga ik

dronken aangeschoten of zat

kinderen het mooiste in mijn leven

voorspeld door mijn hand te lezen

het deed me destijds raar

ze keek in mijn hand en zei

je denkt dat je geen kinderen zult hebben omdat jedenkt voor het celibaat gekozen te hebben

dat is niet waar

bennie pijn 

alles probeerdse ik voor je te doen

het was nooit genoeg voor je moeder

geldmaakt niet gelukkig 

maar het lost wel veel op

geraaskal

gezaag 

gezever

ik ga stoppen

zattemansgelul

ik houd van jullie

ik hiud van het leven maar treur niet om mij

ik zal ook blij zijn al;s deze werkelijkheid overgaat

als ik over mag gaan naar een nadere wer4kelijkheid

ik zou willen veranderen van werkelijkheid 

totdat er één is die  me past als een schoentje

ik houd van m,aat werk

ik houd van eigen design

het zal me in alle opzichten steeds beter enbetre gaan

direct getiept zonder spellingscontróle op de website

grretz

han

 

—————